Άμεση ικανοποίηση

Μεταβλητή διάθεση και ευκαιρίες για επιτεύξεις

Με την κορύφωση της αρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Κρόνο, η μέρα περιστοιχίζεται από επιθυμίες που τείνουν να πραγματοποιηθούν λόγω ενός ακαταμάχητου συνδυασμού. Η φιλοδοξία συνυπάρχει με ένα υγιές και φιλάνθρωπο συναίσθημα, ντυμένο με παρόρμηση, έμπνευση και υγιή επιμονή, με αποτέλεσμα την άμεση ικανοποίηση.

Η μέρα είναι ιδανική για  ερωτικές και προσωπικές συναντήσεις, με σκοπό την αποκατάσταση ή τη μελλοντική συνύπαρξη σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ημερήσιες Προβλέψεις 4.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3-9.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Η Σελήνη στους Διδύμους προωθεί και στηρίζει την επικοινωνία και ειδικότερα από αργά το μεσημέρι και μετά, η αρμονική όψη με τον Ήλιο δίνει μια φρέσκια αέρινη διάθεση, που κάνει τη μέρα πολύ ιδεοπαραγωγική.

Ευκαιρία να κινηθούμε προς εύρεση λύσεων, ή να καταπιαστούμε με επιστολές που πρέπει να στείλουμε για να ρυθμίσουμε κάποιες εκκρεμότητες.

Το βράδυ, η κόντρα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί διάφορες ανασφάλειες και υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις ή να κάνουμε λάθος κρίσεις και επιλογές. Ας μην πάρουμε σοβαρά όσα ειπωθούν απόψε και ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να κάνουμε κινήσεις. Είναι σημαντικό να χαλαρώσουμε και να το ξανασκεφτούμε το πρωί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, κινηθείτε προς τους φιλόδοξους στόχους σας, καθώς υπάρχει εύνοια και σωστή καθοδήγηση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, οι βραδινές ώρες δεν είναι κατάλληλες για να ανοίξετε θέματα, ούτε να πάρετε αποφάσεις λόγω έλλειψης αντικειμενικότητας.

Να θυμάμαι:  Το να αργοπορώ σήμερα, με κάνει να λειτουργώ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Δίνω χρόνο σε όλους και σε όλα.BANNER - 14901_ροζ_300χ250

         

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη