Ξαφνικές ενέργειες

Επαναπροσέγγιση και αναζήτηση

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την αρμονική όψη του Ερμή με τον Ουρανό, την οποία θα συναντήσουμε μέχρι τον Απρίλιο άλλες δύο φορές και από σήμερα τίθενται οι βάσεις για όσα θα κινηθούν κάτω από την επιρροή της. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ανακινήσουμε θέματα που μας απασχολούν βαθιά, να τα ωραιοποιήσουμε και να τα εξιδανικεύσουμε. Νιώθουμε πως δεν αρκεί η προσπάθεια που είχαμε κάνει να ξεδιαλύνουμε κάποια θέματα και σήμερα λειτουργούμε ξαφνικά και αιφνιδιαστικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις 5.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3-9.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και στην καρδιά του μεσημεριού θα έρθει σε κόντρα με την Αφροδίτη, προσδίδοντας στην προηγούμενη διάθεσή μας μεγαλύτερο μέγεθος. Σήμερα κάτι θέλουμε να αποκωδικοποιήσουμε, έχοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε, προκειμένου να βγάλουμε από μέσα μας ερωτήματα που μας βαραίνουν. Ωστόσο η συνεχής ευμετάβλητη διάθεση, μας αποπροσανατολίζει και χρειάζεται εστίαση στον σκοπό χωρίς παρεκκλίσεις.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, γεμίζοντας μας κάθε είδους επιθυμίες και μια έντονη λαιμαργία σε όλα τα επίπεδα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Όσοι ανήκουν στα Μεταβλητά ζώδια (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες), είναι οι εξεγερμένοι της ημέρας, οι οποίοι κάνουν όλους τους υπόλοιπους, να θυμούνται όσα πιθανά ήθελαν να ξεχάσουν.

Να θυμάμαι:  Η αντίσταση σε ότι δεν μπορώ να κατανοήσω, είναι το μόνο μου στήριγμα για να το κατανοήσω


BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη