Ανιχνευτική διάθεση -Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, εξάπτει τις επιθυμίες μας οι οποίες έχουν μόνο συναισθηματική βάση

Επανεξετάσεις και αναθεωρήσεις κάτω από ένα συναισθηματικό πρίσμα

Μέρα επανεξετάσεων και αναθεωρήσεων η σημερινή, κάτω από ένα συναισθηματικό πάπλωμα, που διατηρεί ζεστές τις καρδιές μας.

Η χθεσινή επιρροή της αρμονικής όψης του Ερμή με τον Ουρανό, εξάπτει μέσα μας σκέψεις και ερωτηματικά, που ζητάνε άμεσες απαντήσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο μας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους και στη μέρα αυτή κυριαρχεί η συμπόνια και η συγχώρεση. Ως το απόγευμα, η Σελήνη δεν θα έρθει σε επαφή με κανέναν πλανήτη, αφήνοντάς μας να αποσαφηνίσουμε μέσα μας τι ακριβώς θέλουμε να εκφράσουμε. Ιδανική μέρα για έρευνα, εξιχνιάσεις και ανιχνεύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ημερήσιες Προβλέψεις 6.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, εξάπτει τις επιθυμίες μας οι οποίες έχουν μόνο συναισθηματική βάση. Ξεδιπλώνουμε τα συναισθήματά μας σε οικεία πρόσωπα ενώ επιδιώκουμε να απολαύσουμε γνώριμα και ασφαλή περιβάλλοντα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Πρωταγωνιστές της μέρας οι Καρκίνοι, που κύριο μέλημά τους είναι η άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών τους, ενώ το βράδυ Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, βρίσκονται σε υπερδιέγερση.

Να θυμάμαι: Αυτό που πρέπει να ειπωθεί, ξέρει πώς είναι και έτοιμο να εισακουστεί.


BANNER -margarita

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη