Απωθημένα

Εντάσεις και κυκλοθυμικές συμπεριφορές

Έντονα συναισθηματική η σημερινή μέρα με κυκλοθυμικές αντιδράσεις και παρορμήσεις. Η ανυπομονησία, τα απωθημένα και η ένταση, δημιουργούν μια βαριά ατμόσφαιρα, που πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε.

Η συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο, κοντράρεται με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και όλη η μέρα, στιγματίζεται από όλα εκείνα που φουντώνουν μέσα μας και ζητάνε άμεση ανταπόκριση.

Σήμερα αισθανόμαστε μια λαχτάρα να εκπληρώσουμε αυτό που ορίζει το μέσα μας. Δεν μας νοιάζει τόσο το αποτέλεσμα, όσο το να κάνουμε μια αποφασιστική κίνηση. Η εκτόνωση είναι η αλήθεια που ζητάμε και την προσπαθούμε διακαώς.

Ημερήσιες Προβλέψεις 7.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις παίρνουν φωτιά, ζητώντας επεξηγήσεις, διαβεβαιώσεις και ξεκαθαρίσματα. Δεν κρατάμε πλέον τίποτα μέσα μας και δεν έχουμε υπομονή για μετρημένες κινήσεις. Ξεσπαθώνουμε εύκολα και εκδηλώνουμε με πάθος τις προθέσεις μας.

Προς το βράδυ, η διάθεση γίνεται μελαγχολική ή απαισιόδοξη, ενώ εντείνονται οι ανασφάλειες και οι φοβίες. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με τίποτα που μας προβληματίζει και να είμαστε με ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Σε ιδιαίτερη ένταση σήμερα θα είναι Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, που για να αποφύγουν τις μετωπικές συγκρούσεις, θα πρέπει να αναζητήσουν εκτόνωση και διέξοδο σε αγαπημένες ενασχολήσεις.

Να θυμάμαι:  Κάθε κίνηση έχει ένα κίνητρο, που πρέπει να φροντίζουμε να μην είναι ορατό.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη