Σχολαστικότητα - Με τη Σελήνη στην Παρθένο και σε συνάρτηση με την Πανσέληνο,  θέλουμε να ξεφορτωθούμε ό,τι δεν μας είναι πια χρήσιμο ή ότι μας δημιουργεί δυσαρέσκεια

Με τη Σελήνη στην Παρθένο η μέρα είναι ιδανική για τακτοποίηση

Η εβδομάδα ξεκινάει με την επιρροή της Πανσελήνου, που είναι ακόμα σε ισχύ και  η οποία έδωσε μια νέα οπτική στη μουντή διάθεση των προβληματισμών και των δισταγμών μας.

Η Σελήνη σήμερα είναι στην Παρθένο, οπότε η μέρα γίνεται πρακτική, αναλυτική και σχολαστική. Θα παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας να τακτοποιούμε πράγματα συνειδητά ή ασυνείδητα και σε συνάρτηση με την Πανσέληνο, να θέλουμε να ξεφορτωθούμε ό,τι δεν μας είναι πια χρήσιμο ή ότι μας δημιουργεί δυσαρέσκεια. Συρτάρια, ντουλάπες, γραφείο είναι στοχευμένα σήμερα και είναι ιδανική μέρα για ξεσκαρτάρισμα και τακτοποίηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις 10.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-16.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Ωστόσο η κορύφωση της κόντρας της Σελήνης με τον Ερμή νωρίς το απόγευμα, δημιουργεί  προβλήματα, κάνοντάς μας υπεραναλυτικούς, σχολαστικούς και επιφυλακτικούς.

Το βράδυ οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί διογκώνονται και όσο και αν έχουμε μια ακατανίκητη επιθυμία να ανοίξουμε συζητήσεις, καλό θα ήταν να το αποφύγουμε, γιατί δεν θα διαφωτιστούμε, αντίθετα θα μπερδευτούμε περισσότερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, αφοσιώνονται σε έναν στόχο, είναι πολύ λειτουργικοί αλλά και πολύ μπερδεμένοι.

Να θυμάμαι: Να υποστηρίζω τις απόψεις μου και να μην τις παζαρεύω με κανέναν και για τίποτα.


BANNER - 14901_red

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη