Ενθουσιασμός - Η ηρεμία ανταγωνίζεται τη δράση με πολύ χαριτωμένο τρόπο

Όμορφες φάσεις και όμορφες αντιφάσεις

Μια πολύ αντιφατική μέρα είναι η σημερινή, στην οποία ανταγωνίζονται τα ήμερα με τα άγρια και η ηρεμία με τη δράση, με έναν πολύ χαριτωμένο τρόπο. Η Σελήνη πέρασε στον Ζυγό και εμείς περνάμε στην περιποίηση του εαυτού μας, γινόμαστε πιο καλαίσθητοι, προσέχουμε τι φοράμε και πώς το φοράμε, διακοσμούμε τους χώρους μας, ενώ κάνουμε λίστες επιθυμιών και άμεσων αναγκών.

Ιδανική μέρα για οτιδήποτε σχετίζεται ή αναδεικνύει την ομορφιά και την ψυχική μας ηρεμία.

Ωστόσο, στις 10.00 το πρωί, η Ζυγίσια Σελήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Αφροδίτη στον Κριό και οι δύο γυναίκες του ζωδιακού κοντράρονται, με σκοπό τους την αρμονία μέσω της διαμάχης τους. Αυτό για εμάς μεταφράζεται κυρίως ως συναισθηματική και υλική σπατάλη με μπόλικο ξόδεμα συναισθημάτων και χρημάτων.

Ημερήσιες Προβλέψεις 12.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-16.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Η μέρα είναι ενθουσιώδης και με πολύ καλές προθέσεις, ωστόσο η παρόρμηση, η ανυπομονησία και η τάση να ενεργούμε άμεσα, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Για να απολαύσουμε λοιπόν αυτή τη μέρα, πρέπει να ισορροπήσουμε και να μην είμαστε διαρκώς σε υπερένταση αλλά ούτε και σε αδράνεια.

Η ερωτική ζωή γίνεται έντονη, ενώ φλερτ και δημόσιες σχέσεις, έχουν την τιμητική τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Πρωταγωνιστές της μέρας Ζυγοί και Κριοί, που καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στην αντιφατική συμπεριφορά, ενώ Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες, ψυχαγωγούνται στο έπακρο.

Να θυμάμαι: Αποφεύγω τη ρουτίνα, όπως ο καμένος από το χυλό, που  φυσάει και το γιαούρτι.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη