Αντιφάσεις -Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για διεκδικήσεις και απαιτήσεις, ενώ θα πρέπει να δαμάσουμε την παρόρμηση.

Προσπαθώντας για την αρμονία

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες και στις πάσης φύσεως σχέσεις μας, ειδικά στις δημόσιες.Μια σειρά αντιφατικών όψεων, μπορεί να κάνουν τη μέρα πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και αρκετά κουραστική.

Η διπλωματική Σελήνη στον Ζυγό, συνεχίζει να επιζητά την αρμονία αλλά νωρίς το απόγευμα η κορύφωση της κόντρας της με τον Πλούτωνα, μας κάνει να νιώθουμε ένα βάρος από το πρωί. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για διεκδικήσεις και απαιτήσεις, ενώ θα πρέπει να δαμάσουμε την παρόρμηση.

Γρήγορα αναθαρρεύουμε, με την αρμονική όψη με τον Ήλιο, νιώθοντας ζωντάνια, υπερδιέγερση και κάτι να μας κόβει τις αλυσίδες και τα δεσμά, όμως δεν σηκώνουμε για πολύ το κεφάλι, καθώς ακολουθεί η κόντρα με τον Κρόνο.

Ημερήσιες Προβλέψεις 13.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Η αίσθηση της καταπίεσης είναι έντονη και αυτό που προσπαθούμε αυτό το βράδυ, είναι να αποδεσμευτούμε από ανησυχίες και φόβους, που ως επί το πλείστον έχουν να κάνουν με τη συντροφικότητα.

Η μελαγχολική διάθεση όμως ψάχνει απεγνωσμένα διέξοδο καθώς η Σελήνη στον Ζυγό απεχθάνεται την κατήφεια, και με τη βοήθεια της αρμονικής όψης με τον Άρη, η βραδιά τελειώνει λυτρωτικά. Επιβαλλόμαστε σε κάθε τι αρνητικό και διασκεδάζουμε με ότι μας κάνει κέφι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Κριοί, καταπιέζονται, παραπονιούνται και ενοχλούνται μέχρι να βρουν την καλή τους διάθεση, ενώ Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνουν μια διαδραστική μέρα.

Να θυμάμαι: Να δένω και να λύνω έγκαιρα τη ζώνη μου, κατά τη διάρκεια της πτήσης.


BANNER - 14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη