Εναλλαγές

Ικανοποίηση σε όλες τις μορφές

Διήμερο εναλλαγών και ποικίλων διαθέσεων είναι αυτό που ακολουθεί, ενώ φιλοξενεί και την αλλαγή του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, σε αυτό του Αιγόκερω.

Το Σάββατο είναι μια μυστηριώδης μέρα, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να μας κάνει να επιδιώκουμε στιγμές με ουσία και νόημα, ενώ αρνούμαστε να ξοδέψουμε το χρόνο μας άσκοπα. Στοχεύουμε σε κάτι δημιουργικό, ενώ το βράδυ, η αρμονική όψη με τον κυβερνήτη του ζωδίου Πλούτωνα, κάνει το Σαββατόβραδο ξεχωριστό.

Αν είμαστε ερωτευμένοι το βράδυ γίνεται μεθυστικό, η έλξη γίνεται ακατανίκητη, αλλά και γενικότερα ελκόμαστε από όσα μας ενδιαφέρουν βαθιά, ή επιδιώκουμε να βρισκόμαστε σε μέρη που αισθανόμαστε ένα μυστήριο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες, απολαμβάνουν ένα πολύ ερωτικό, δημιουργικό και εποικοδομητικό Σάββατο.

Μετά τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα, τα ξημερώματα της Κυριακής υποδεχόμαστε τη Σελήνη στον Τοξότη και η μέρα γεμίζει από ενθουσιώδη και περιπετειώδη διάθεση.  Η μέρα είναι ιδανική για κοντινές αποδράσεις, βόλτες, μακρινούς περίπατους, παιχνίδια με τα κατοικίδια, σωματική άσκηση και εκτόνωση.

Το μεσημέρι, ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο για αρκετό διάστημα, τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες, πρωταγωνιστούν σε μια ευχάριστη, δραστήρια και αποδοτική μέρα.

Να θυμάμαι: Η εκφόρτωση όσων μας βαραίνουν, είναι μια διαδικασία που μας λυτρώνει και πρέπει να την επιδιώξουμε.


BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη