Βιασύνη

Προσοχή στην παρόρμηση

Μια ευχάριστη μέρα είναι η σημερινή, αρχικά με τη Σελήνη να εναρμονίζεται με τον Ήλιο λίγο πριν εγκαταλείψει τον Τοξότη, γεμίζοντάς μας ενθουσιασμό και ζωντάνια.

Πολύ καλό διάστημα ως νωρίς το μεσημέρι, να ενεργήσουμε σβέλτα, άμεσα και αποτελεσματικά, απολαμβάνοντας τις μετακινήσεις μας.

Στις 12.37 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα συναντιέται με τον Άρη, δημιουργώντας εκνευρισμό, που πρέπει να μην αφήσουμε να μας παρασύρει σε εντάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις 18.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Ακόμα και αν υπάρξει μια έντονη κατάσταση, δεν θα πρέπει να αφήσουμε ως νωρίς το απόγευμα την παρόρμηση να μας παρασύρει, εκμεταλλευόμενοι την επιρροή της όψης για να γίνουμε δημιουργικοί και πιο αποδοτικοί. Ακατάλληλο διάστημα για συναντήσεις και συζητήσεις.

Προς το βράδυ, η αρμονική όψη με τον Ουρανό, ανεβάζει τη διάθεση, ενώ δεχόμαστε ευχάριστους αιφνιδιασμούς. Το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για φιλόδοξες επιδιώξεις, προτάσεις και διανομή ρόλων σε άτομα που έχουμε τα ίδια κίνητρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιδιαίτερα κινητοποιημένοι σήμερα είναι οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι, ενώ το μεσημέρι προσεκτικοί θα πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, ώστε να μην γκρεμίσουν όσα πάσχισαν να κατακτήσουν.

Να θυμάμαι: Αν το θέλω μου δεν συμβαδίζει με το συμφέρον μου, πρέπει να παραδοθώ στο δεύτερο.


BANNER - 14901_yellow

Από