Δημιουργικότητα

Μια επεκτατική μέρα είναι η σημερινή, με επεκτατική διάθεση και με μεγάλη δημιουργική ικανότητα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να έχει όμορφες συναναστροφές.

Αρχικά, υποδεχόμαστε τον Ήλιο στους Ιχθύες που θα περάσει το κατώφλι του ζωδίου τα ξημερώματα και θα μας συντροφεύσει για έναν περίπου μήνα, αυξάνοντας πάσης φύσεως ευαισθησίες και επιρρέπειες.

Ημερήσιες Προβλέψεις 19.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Το πρωί, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, ξεκινά τη μέρα με ισόποσες δόσεις ρεαλισμού και ρομαντισμού, γινόμενοι ως το μεσημέρι πολύ πειστικοί. Ιδανικό διάστημα για ανάθεση ανίχνευσης προσώπων και καταστάσεων και γενικότερων ερευνών.

Ακολουθεί η κόντρα με την Αφροδίτη, η οποία μας συνοδεύει ως το απόγευμα, δημιουργώντας μικρές προστριβές, που γρήγορα εξελίσσονται εποικοδομητικά. Η ανυπομονησία και η βιασύνη που επικρατούν, μπορεί να βγουν σε καλό, προλαβαίνοντας κάτι που δεν θα θέλαμε τελικά να συμβεί ή να ολοκληρωθεί.

Το βράδυ, η Σελήνη συναντιέται με τον Δία και εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη νύχτα μια γλυκιά απόλαυση, γεμάτη τρυφερές στιγμές, χαλάρωση, εύνοια σε επιδιώξεις και καλλιτεχνικές εξάρσεις.

Ιδανικό βράδυ για έξοδο, τέχνη, απολαύσεις και υπερβολές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιχθύες και Αιγόκεροι έχουν την τιμητική τους και ελίσσονται άψογα μέσα σε μια πολλά υποσχόμενη μέρα.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, εκμεταλλευτείτε σωστά τις μεσημεριανές ώρες κάνοντας κινήσεις ματ.

Να θυμάμαι: Φιμώνοντας την παρόρμηση, οδηγούμαστε σε μελωδικές επιτεύξεις.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη