Εμμονές

Παθιασμένες προθέσεις, ανικανοποίητες ανάγκες

Ήρθε η στιγμή όπως έρχεται πάντα, να ζοριστούμε λίγο περισσότερο και η μέρα να γίνει πιεστική και απαιτητική. Η Σελήνη στον Αιγόκερω συναντιέται το πρωί με τον Πλούτωνα, δείχνοντας τις παθιασμένες και επιτακτικές προθέσεις της μέρας. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες μας και όσο τις βρίσκουμε ανικανοποίητες, τόσο περισσότερο διογκώνονται το πείσμα και οι εμμονές μας.

Ως αργά το μεσημέρι, είμαστε σε εγρήγορση, άγχος, νεύρα και πίεση, διεκδικώντας απόλυτα και ανυποχώρητα ακόμα και τα πιο απλά.

Το μεσημέρι έρχεται η κόντρα με τον Κρόνο, να επιδεινώσει την κατάσταση, καθώς γεμίζουμε μελαγχολία, απογοήτευση, αρνητικές σκέψεις και ένταση. Παραιτούμαστε εύκολα και μετά αυτομάτως το μετανιώνουμε, γινόμαστε ανυπόστατοι και μπορεί να κουραστούμε εύκολα.

Ημερήσιες Προβλέψεις 20.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Ο Ήλιος πέρασε στους Ιχθύς. Διάβασε περισσότερα εδώ

Δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από όσα μπορούμε και να προσέχουμε την υγεία μας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει τις φιλοδοξίες μας και οι αυξημένες υποχρεώσεις μας εξοντώνουν.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενώ σήμερα το απόγευμα κορυφώνεται και η αρμονική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, που μας γεμίζει όνειρα και επιθυμίες. Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα για να θυμηθούμε τις ελλείψεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ειδικότερα Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να ασχοληθούν με όσο λιγότερες ευθύνες μπορούν.

Να θυμάμαι: Μειώνω τις απαιτήσεις και αυξάνω τις αιτήσεις.


BANNER - 14901_yellow

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη