Στοχευμένη δράση

Ελευθερία κινήσεων, αλτρουισμός και πρωτοτυπία

Μετά από μια πιεστική χθεσινή μέρα που βάρυνε τους περισσότερους, η Σελήνη κινείται σήμερα στον Υδροχόο χωρίς να έρχεται σε συναναστροφή με άλλους πλανήτες, ξεβράζοντας ένα απαλό κύμα αποδέσμευσης και απαγκίστρωσης, από όσα μας έχουν στοιχειώσει. 

Αφού λοιπόν μπορούμε να πορευτούμε μέσα σε κλίμα αλτρουισμού, ελευθερίας κινήσεων και πρωτοτυπίας, έρχεται και η αρμονική όψη του Άρη με τον Ουρανό, να το επιβεβαιώσει.

Η μέρα χρωματίζεται από αυτή την επιρροή, δίνοντας ξανά ώθηση τις φιλοδοξίες μας, αλλά όχι με την προηγούμενη μανία που απογοητεύεται από το πρώτο εμπόδιο.

Ημερήσιες Προβλέψεις 21.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Σήμερα γνωρίζουμε καλά τι μας συμφέρει να κάνουμε και πώς θα χειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να εκτεθούμε συναισθηματικά και χωρίς να μοιρολατρούμε.Παίρνουμε τις καταστάσεις από την αρχή και τις ξεδιπλώνουμε με διαφορετικό τρόπο, δίνοντας μια πιο χαλαρή και πρωτότυπη οπτική.

Η δράση μας είναι στοχευμένη και όχι απελπισμένη, ενώ είναι ιδανική μέρα να πούμε ένα μεγάλο όχι, σε όσους μας θεωρούν δεδομένους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι, αποπνέουν ζωντάνια και αισιοδοξία, δίνοντας τις καλύτερες πάσες σε Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους, για να σφραγίσουν μια νίκη.

Να θυμάμαι: Αφήνω τις αγγαρείες γι αυτούς που δεν τολμούν, γιατί εμένα μου αρέσει να προσπαθώ ασταμάτητα.


BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη