Ενστικτώδης αντίδραση  - Επιδιώκουμε το περιβάλλον που βρισκόμαστε να είναι ήρεμο και κατευναστικό, ενώ επιθυμούμε να αποφεύγουμε τις εντάσεις.

Αξιοποιώντας τη γαλήνη

Mε τη χαλαρωτική και ράθυμη επιρροή της Νέας Σελήνης ξεκινάει η εβδομάδα, συνεχίζοντας σήμερα τη ρομαντική οπτική και την ενστικτώδη αντίδραση.

Η μέρα ως το απόγευμα είναι πολύ χαλαρή και η τάση μας είναι να δημιουργούμε όμορφα πράγματα. Επιδιώκουμε το περιβάλλον που βρισκόμαστε να είναι ήρεμο και κατευναστικό, ενώ επιθυμούμε να καθαρίζουμε τον χώρο μας και να αποφεύγουμε τις εντάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις 24.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24.2 -1.03.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Επίσης λόγω του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες, υπάρχει η τάση να ανακινούμε παρελθοντικές καταστάσεις και να επιζητάμε να ανιχνεύσουμε τα σκοτεινά τους σημεία. Ζητάμε απαντήσεις και χρησιμοποιούμε πλάγιες μεθόδους για να τις πάρουμε.

Το βράδυ, η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και η αρμονική όψη της με τον Δία, απογειώνουν τη διάθεση, καθώς η ιδιαιτερότητα αυτής της νύχτας, γεμίζει αγαλλίαση την ψυχή μας.

Ιδανική νύχτα για να αποτυπώσουμε την έμπνευσή μας, να δημιουργήσουμε, να απολαύσουμε έργα τέχνης, να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, να καταστρώσουμε μεγαλόπνοα σχέδια και να κλείσουμε πληγές που είναι ανοιχτές. Θεραπευτική και ευεργετική η νύχτα αυτή και πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιδιαίτερα ευνοημένοι και αυτοί που θα νιώσουν βαθύτερα συναισθήματα σήμερα, είναι οι Ιχθύες, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι.

Να θυμάμαι: Αξίζει τον κόπο να σκάψω βαθιά μέσα μου, για να καθαρίσω τον εσωτερικό μου κήπο.


BANNER -margarita

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη