Δράση

Εσωτερική εξέγερση

Το γλυκό και χαλαρωτικό κλίμα των τελευταίων ημερών, συνεχίζεται ακάθεκτο και σήμερα, με τη Σελήνη να συνεχίζει να κολυμπάει στα ηδυπαθή νερά των Ιχθύων, ως το βράδυ.

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη, η οποία δίνει μια παραπάνω ώθηση για δράση, αλλά με την επίδραση του ανάδρομου Ερμή, πρέπει να παραμείνει μόνο ανιχνευτική.

Η αλήθεια είναι πως είμαστε εξεγερμένοι αλλά παράλληλα νιώθουμε πως η εξέγερση αυτή είναι εσωτερική και πως δεν είμαστε ακόμα σε θέση για μεγάλα βήματα. Ωστόσο είναι πολύ χρήσιμο να κάνουμε μικρά και μεθοδικά βήματα, που θα αποδώσουν αργότερα. Πολύ δημιουργική μέρα, δίνοντας ένα βάλσαμο στις φιλοδοξίες μας, τις οποίες αναγνωρίζουμε ως δημιουργική εκτόνωση.

Ημερήσιες Προβλέψεις 25.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24.2 -1.03.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Νωρίς το απόγευμα, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας συνοδεύει ως το βράδυ με συμβουλευτικό και προστατευτικό τρόπο, δίνοντάς μας μια ωριμότητα πολύ χρήσιμη.

Το βράδυ αυτό μπορεί να σκεφτούμε πολύ συνετά και να ακολουθήσουμε μια καθοριστική στάση.

Στις 20.48 η Σελήνη περνάει στον Κριό, βάζοντας τέλος στους χαμηλούς τόνους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι και σήμερα, είναι οι Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, που μπορεί να κάνουν και πολύτιμες διαπιστώσεις.

Να θυμάμαι: Είναι σημαντικό εκεί που ξαπλώνω, να μην ονειρεύομαι αλλά να σκέφτομαι δημιουργικά.


BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη