Αναίτιες εντάσεις - Υπάρχει ενθουσιασμός και αφέλεια, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στο πώς κινούμαστε σε όλους τους τομείς της ζωής μας

Ανυπομονησία και ασταμάτητη σκέψη

Παρόλο που η σημερινή μέρα έχει καλές και αγαθοποιές προθέσεις, μπορεί να υπάρξουν ξεσπάσματα και εντάσεις, που ίσως δεν μας εκφράζουν και μας δημιουργούν τύψεις. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα έχουμε την κορύφωση της συνάντησης του Ερμή με τον Ήλιο και την εναρμόνιση του Ερμή με τον Άρη.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και μάλιστα σε ένα ζώδιο που παρασύρεται εύκολα, από το συναίσθημα και τη φαντασία. Η μέρα είναι πολύ προτρεπτική καθώς υπάρχει ενθουσιασμός και αφέλεια, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στο πώς απευθυνόμαστε στους άλλους και στο πώς κινούμαστε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.Η σκέψη είναι πολύ δραστήρια και έτοιμη να γίνει πράξη αλλά το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο και μάλλον θα μετανιώσουμε για τις κινήσεις μας.

Ημερήσιες Προβλέψεις 26.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24.2 -1.03.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Αν έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού ή μια δουλειά που πρέπει να γίνει, ας φροντίσουμε να είμαστε πολύ διπλωματικοί και ανιχνευτικοί και να αφήνουμε να ενεργούν πρώτα οι άλλοι και μετά εμείς.

Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμα πιο αναγκαία ως αργά το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη στον δυναμικό και ξεροκέφαλο Κριό, κοντράρεται με τον κυβερνήτη του ζωδίου Άρη.

Γινόμαστε βιαστικοί και παρορμητικοί και το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας. Ο εκνευρισμός από τα εμπόδια του ανάδρομου Ερμή, μπορεί εύκολα να μας χαλάσει το κέφι, ενώ μπορεί να υπάρξουν τσακωμοί και έντονοι διαπληκτισμοί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί, δημιουργούν ευκαιρίες, σκέφτονται φωναχτά και εκδηλώνονται με εξωστρέφεια, ενώ Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι, τείνουν να πληρώσουν την ανυπομονησία και την εριστικότητα που τους διακατέχει ως αργά το μεσημέρι.

Να θυμάμαι: Να βλέπω τα εμπόδια και να μην προσπαθώ να τα υπερνικήσω πάση θυσία. Ίσως να πρέπει να κοντοσταθώ μπροστά τους.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη