Υπερβολές

Κυκλοθυμικές και εριστικές τάσεις

Εκεί που όλα φαίνονται πιο ήρεμα ή εκεί που νομίζουμε πως χαλαρώσαμε και πάψαμε να βγάζουμε αφρούς, αναγνωρίζοντας και πάλι τους εαυτούς μας, έρχεται η σημερινή μέρα να μας αγχώσει ξανά και να μας κάνει να υπερβάλλουμε.

Η Σελήνη στον Κριό, έρχεται σε κόντρα με τον Δία στις 11.22 το πρωί, διογκώνοντας τις διαθέσεις μας και τις καλές και τις κακές. Ως το μεσημέρι έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε και να μην βλέπουμε τις καταστάσεις στο πραγματικό τους μέγεθος. Η όψη δίνει υπερκινητικότητα και αυξημένες φιλοδοξίες, ενώ είναι ιδανική για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ημερήσιες Προβλέψεις 27.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Το απόγευμα, η συνάντηση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, είναι μια πολύ δυναμική επιρροή, που μας επιτρέπει να επιβληθούμε σε αδύναμα κομμάτια του χαρακτήρα μας και μας προστατεύει από τυχόν απογοητεύσεις και ελλειμματικές σκέψεις και αντιδράσεις.

Οι ώρες αυτές ως το νωρίς το βράδυ, είναι ιδανικές για εκτόνωση, περισσότερο σωματική, ενώ είναι κατάλληλες για να απολαύσουμε μια θεραπεία που ανακουφίζει.

Το βράδυ έρχεται η κόντρα με τον Πλούτωνα, για να ξεσηκώσει πάθη, εμμονές και κυκλοθυμικές συμπεριφορές. Η επιμονή γιγαντώνεται και τυφλωνόμαστε από όλα όσα στριμώχνονται μέσα μας επικίνδυνα για να σπάσουν την πόρτα που τα συγκρατεί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Η νύχτα χρειάζεται ψυχραιμία ιδιαίτερα από Κριούς, ΖυγούςΑιγόκερους και Καρκίνους, που όλη την ημέρα, δίνουν ρεσιτάλ εγρήγορσης και έντασης.

Να θυμάμαι: Η ένταση είναι επιθυμητή μόνο όταν αποτυπώνεται δημιουργικά. Σε άλλη περίπτωση είναι μόνο πρόβλημα.


BANNER - 14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη