Εκκεντρικές επιλογές

Αβεβαιότητα και αιφνιδιασμοί

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο στις 9.30 το πρωί, χαλαρώνοντας σταδιακά το έντονο κλίμα που επικρατούσε, και προσγειώνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αυτές δεν υπάρχουν, εκφράζονται όμως διαφορετικά και αντιμετωπίζονται και διαφορετικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις 28.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Στις 16.50 το απόγευμα, θα συντελεστεί η συνάντηση με τον Ουρανό, η οποία επηρεάζει από το πρωί, προκαλώντας διάφορους αιφνιδιασμούς που επικροτεί και ο ανάδρομος Ερμής. Η συνεχής απαίτηση, οι εκκεντρικές επιλογές και η επιθυμία για απόλαυση γίνονται έντονες, κυνηγώντας ως το απόγευμα κάτι διαφορετικό, αλλά μάλλον αβέβαιο.

Είναι ιδανική μέρα να φάμε κάτι ασυνήθιστο, να αγοράσουμε κάτι διαφορετικό και να κάνουμε μια αιφνίδια οικονομική κίνηση. Επίσης είναι κατάλληλο διάστημα για να διεκδικήσουμε χρήματα ή να κάνουμε ρυθμίσεις και ανακατατάξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα.

Το βράδυ, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, μπορεί να επαναφέρει μια συζήτηση γύρω από ένα θέμα που δεν έχει κλείσει και να βρεθεί μια ξαφνική λύση. Επίσης μπορεί να βρούμε χαμένα αντικείμενα ή αντικείμενα που δεν θυμόμαστε πού τα είχαμε τοποθετήσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Σήμερα πρωταγωνιστούν Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, αναπτύσσοντας μια πολύ διαφορετική στάση και οπτική.

Να θυμάμαι: Σίγουρο, είναι μόνο το αβέβαιο.


BANNER - 14901_red

 

 

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη