Ανυπομονησία

Εκρήξεις και αντισταθμίσματα

Και ενώ η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει στον Ταύρο, απολαμβάνοντας τις νωχελικές κινήσεις και τις σταθερές του, η Αφροδίτη από τον Κριό, έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, βάζοντας φωτιά και αλλάζοντας εντελώς τους ρυθμούς.

«Θέλω οτιδήποτε και το θέλω τώρα» είναι αυτό που επικρατεί στην ημέρα και μάλιστα χωρίς να μας νοιάζουν οι τυχόν επιπτώσεις. Υπομονή δεν υπάρχει και δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε στις προτροπές της.

Ημερήσιες Προβλέψεις 29.2.2020 για όλα τα ζώδια εδώ

Το πάθος μας κυριεύει, μαζί με μια ηφαιστειακή λάβα έτοιμη να ξεχυθεί. Ο συναισθηματικός πύρινος χείμαρρος σήμερα δεν λαμβάνει υπ όψιν του εμπόδια, καθώς αυτά είναι που θέλει να εξαφανίσει.

Ωστόσο, η αρμονική όψη του Ερμή με τον Ουρανό, είναι ένα εξισορροπητικό αντιστάθμισμα που μας αποτρέπει από μετωπικές συγκρούσεις. Μπορεί να θέλουμε να ενεργήσουμε δυναμικά και με θάρρος, αλλά τα ρίσκα που παίρνουμε δεν είναι χωρίς φίλτρο.

Το βράδυ, η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα, χρωματίζοντας ακόμα κατασταλτικά, την εκρηκτική μας διάθεση. Η νύχτα δεν μοιάζει με τη μέρα, καθώς καταλήγουμε σαν κουρασμένα αγρίμια, έτοιμα να παραδοθούν στην ανάπαυση. Ρομαντισμός και πολύ έντονα συναισθήματα, καθώς και καλλιτεχνική ευαισθησία και επιθυμία, μας κατακλύζουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, δύσκολα χαλαρώνουν και ακόμα πιο δύσκολα κάνουν πίσω. Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί, είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται τις νάρκες και τις αποφεύγουν αριστοτεχνικά.

Να θυμάμαι: Ο απόηχος σήμερα, είναι ισχυρότερος και σημαντικότερος από τον ήχο.


BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη