Ανανέωση

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18/5-24/05: Η ανάδρομη Αφροδίτη αναζητά απαντήσεις για το παρελθόν

Μία εξισορροπητική εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε και είναι μία ευκαιρία να δούμε τα θέματά μας πιο αναλυτικά και να βρούμε τις λύσεις που θέλουμε. Ήλιος και Πλούτωνας σε μία άριστη τριγωνική συμμαχία προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, ανανέωση και λύσεις που θα μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα και περισσότερο ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Η Αφροδίτη προσπαθεί να δώσει και αυτή μία μορφή συνεννόησης αλλά αυτή τη φορά θέλει να δικαιολογήσει όλα αυτά που δεν έκανε στο παρελθόν…Σημασία έχει να βρεθούν απαντήσεις και κυρίως να καλύψει όσα κενά μπορεί για να υπάρξει μία συνέχεια που θα είναι και πιο ευχάριστη. Σαφώς και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της από τους Διδύμους και θέλει όσο τίποτα άλλο κοντινές αποδράσεις μιας που είναι και πιο ελεύθερα τα πράγματα!

Και ο Δίας ανάδρομος ξεκινάει αυτή την εβδομάδα αλλά σε καλή όψη με τον Ήλιο βρίσκει και αυτός λύσεις και κυρίως ξέρει να βρίσκει δικαιολογίες και να εμβαθύνει όπου χρειάζεται για να δράσει ανεξάρτητος! Δεν είναι και τόσο σημαντική η βοήθειά του απλά ξέρει να συνοψίζει εκεί που υπάρχει νόημα για να προχωρήσουμε… Δίνει το στίγμα του δηλαδή!

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή, η οποία είναι πολύ βοηθητική αρκεί να ξέρουμε τι θέλουμε και να ξέρουμε να δίνουμε σημασία εκεί που χρειάζεται χωρίς να ξεχνάμε ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε έχει και υποχρεώσεις, κυρίως κοινωνικές και να ανταποκριθούμε σε αυτές… Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για λεκτικά ξεκαθαρίσματα και για να ξέρουν όλοι τι είναι αυτό που θα συμμετέχουμε και σε ποιο βαθμό ειδικά αν πρόκειται για ένα νέο στόχο, ο οποίος μάλιστα έμεινε μισοτελειωμένος…Σαφέστατα είναι μία εβδομάδα που είναι αρκετά πιο κινητική και πιο δραστήρια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ είστε και ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων είστε αυτοί που αναλαμβάνετε δράση και αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να μην σταματάτε αλλά να κάνετε συγκροτημένες κινήσεις και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε οτιδήποτε και ξέρετε ότι θα πάρετε και το ανάλογο αντίτιμο. Αυτό που σας χρειάζεται είναι ένα κίνητρο που δε θα δυσκολευθείτε να το βρείτε και να το αξιοποιήσετε!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε στην καρδιά των γεγονότων και όχι μόνο τα βλέπετε να παρελαύνουν μπροστά σας αλλά με έναν τρόπο τα υποκινείτε κιόλας δίνοντας μία ιδιαίτερη ώθηση στις εξελίξεις και τις ακολουθείτε με εξίσου μεγάλη ένταση! Επαγγελματικά έχετε καταλάβει ότι οι σχέσεις με αυτούς που προΐστανται ή που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους και τη δική σας εξέλιξη πρέπει να μπουν σε μία βάση ακόμα και αν το απαιτήσετε με έναν τρόπο που τους πιέζετε αλλά και αυτοί με τα δικά τους μέσα ασκούν πιέσεις. Ερωτικά υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που σας θέτουν μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και δεν είναι τόσο ότι δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε είναι που πρέπει να κινηθείτε γρήγορα προκειμένου να φέρετε όσο μπορείτε την ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε και την υγεία σας και όταν σας παρουσιάζεται κάτι να το ψάχνετε και μην περιμένετε να περάσει από μόνο του… Επίσης, μην σκέφτεστε πολύ όταν οδηγείτε γιατί αποσπάται η προσοχή σας και τότε όλα μπορούν να συμβούν!

 • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γενικότερα σκέφτεστε πολύ αυτό το διάστημα και όχι μόνο αυτό μιλάτε και πολύ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σταματήσετε γιατί πιθανόν να δίνετε πληροφορίες που οι άλλοι θα τις χρησιμοποιήσουν εις βάρος σας είτε γιατί το θέλουν είτε ακόμα και άθελά τους… Καλό είναι να προκαλείτε συζητήσεις χωρίς να λέτε τις προθέσεις σας και να κρατάτε και κάτι για τον εαυτό σας. Επίσης, στην εργασία σας υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ο οποίος σας θέτει σε θέση μάχης ακόμα και αν δεν έχετε κάνει εξάσκηση με τα όπλα σας. Ερωτικά πάντως έχετε καταλάβει ότι αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους και μάλιστα χωρίς να κάνετε το παραμικρό… Αυτό βέβαια εσάς σας ξεκουράζει αλλά οι άνθρωποι που συνδέεστε δεν είναι σίγουροι για το ενδιαφέρον σας και γι’ αυτό δεν μπορούν να είναι και ήρεμοι απέναντί σας… Και ορθώς παραπονιούνται και αυτό είναι το καλό σενάριο γιατί το κακό είναι να έχουν και πολλά νεύρα μ’ εσάς για να σας ταρακουνήσουν!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν  και πώς να νιώσετε ασφαλείς όταν βλέπετε ότι υπάρχουν αλλαγές που σας επηρεάζουν και φυσικά σας κάνουν να ανησυχείτε ή να σας πιάνουν οι ανασφάλειές σας. Για το μεν οικονομικό σκέλος είστε πιο προστατευμένοι και θα το ανακαλύψετε όταν προσπαθήσετε να βάλετε μία σειρά στα πράγματα και να τα σκεφτείτε πιο ψύχραιμα. Το αισθηματικό κομμάτι είναι που θέλει περισσότερη δουλειά… Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Και ορθώς θα μου πείτε ότι μία κουβέντα είναι αυτή για να γίνει… Όμως οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις δε βοηθούν τις εξελίξεις γιατί εσείς μπορεί και να τρέχετε πίσω από κάτι που είναι άπιαστο ή που ανήκει αλλού και καλύτερα να το ξέρετε τώρα… Επαγγελματικά είστε πιο συνειδητοποιημένοι ότι τα μηνύματα έρχονται πιο άμεσα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε και τις λύσεις έτοιμες… Χρειάζονται επεξεργασία!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτό που σας ανοίγει τους ορίζοντες για να σκεφτείτε περισσότερο είναι αυτά που έπονται ερήμην σας και αυτά που συμβαίνουν χωρίς εσείς να είστε παρόντες… Επειδή λοιπόν έχουν ιδιαίτερα σημαίνουσα σημασία για εσάς είναι καλό να είστε και επιφυλακτικοί αλλά και να προσπαθείτε να διασφαλίσετε τα δικά σας συμφέροντα στην εργασία. Επίσης, μη θεωρείτε ότι ξαφνικά σας συμπαθούν περισσότερο, αν σας φέρονται καλύτερα… Όλα είναι στα πλαίσια της διπλωματίας και φυσικά με ανταλλάγματα που δε σας λένε ότι πρέπει να δώσετε… Ερωτικά θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και όσο το προσπαθείτε τόσο έχει τα αντίθετα αποτελέσματα γιατί δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Εκεί είναι που το χάνετε σε κάποιες περιπτώσεις γιατί σκέφτεστε πολύπλοκα και όχι απλά. Προσέξτε και λίγο τα οικονομικά σας γιατί αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη να ξοδέψετε τα καθυστερείτε χωρίς λόγο, αλλά με επιπλέον κόστος!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:Παραμένετε πολύ κοινωνικοί και κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα σε αυτόν τον τομέα. Γενικότερα είστε πιο εκλεκτικοί και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι αποφεύγετε κάτι χωρίς να γίνονται πιστευτές οι δικαιολογίες σας… Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας γεμίζουν με συναισθήματα που όμως είναι δύσκολα να τα παραδεχτείτε και να κάνετε και πράξεις που να απορρέουν από αυτά… Αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο ή κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με κάποιον που είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης σας τότε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάτι και να δείτε τα πράγματα με πιο ρεαλιστική ματιά. Πάντως, μην μπείτε σε μία ιστορία ερωτική και μην επενδύσετε σε κάποιον αν πρώτα δε σας δείξει ότι αυτό είναι αμοιβαίο, γιατί τότε εσείς θα βγείτε χαμένοι… Επαγγελματικά, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και μην ενθουσιάζεστε γιατί μπορεί να υπάρχουν πολύ αγαθές προθέσεις αλλά θα σας γεμίσουν με ελπίδες που προς το παρόν, δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν έτσι όπως τις έχετε στο μυαλό σας!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτό που σας αρέσει είναι ότι δεν υπάρχουν όρια είτε γιατί εσείς νιώθετε απόλυτα ελεύθεροι είτε γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές που σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε περιζήτητοι κυρίως στα επαγγελματικά σας οπότε εσείς διαλέγετε και μάλιστα βάζετε και τους όρους σας! Αυτό όμως που είναι λογικό είναι ότι θα πρέπει να δεχτείτε και όρους… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι η εμμονή σας πάνω σε ένα θέμα δημιουργεί αντιπαραθέσεις και μάλιστα χαλάτε και τη ψυχολογία σας γιατί απλώς δε δέχεστε τίποτα ως εξήγηση από αυτά που σας λένε. Μάλλον δε σας πείθουν ή απλώς εσείς θέλετε με αυτόν τον τρόπο να τους τιμωρήσετε ώστε να μην το ξανακάνουν. Οικονομικά, αν φοβάστε ότι μία πηγή εσόδων μπορεί να στερέψει πρέπει να ψάξετε για τις εναλλακτικές που τώρα φαίνονται και πιο δελεαστικές. Κάνετε ένα λάθος όμως… Βλέπετε μία εφήμερη οικονομική πόρτα ως μόνιμη και αυτό δε σας βοηθάει στο να αποφασίζετε σωστά!

BANNER ΘΕΜΗΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ώρα για να καταλάβετε ποια είναι η θέση σας και όχι για να στρογγυλοκαθίσετε αλλά για να δείτε πως θα εκμεταλλευτείτε τους πόρους που έχετε προκειμένου να βγείτε μπροστά και να πρωτοπορήσετε! Η αλήθεια είναι ότι έχετε επαναστατικές ιδέες και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις στα επαγγελματικά σας αλλά γι’ αυτό και είστε έτοιμοι να δώσετε τις μάχες σας και να υποστηρίξετε τις απόψεις σας μέχρι τελικής πτώσης! Κάντε μία έρευνα για να δείτε τι μέτωπα πρόκειται να ανοίξετε και ξεδιαλύνετε τα δυνατά σας σημεία για να τους νικήσετε. Ερωτικά είστε λίγο απόμακροι αλλά δεν εξηγείτε και τους λόγους… Ίσως και να αποφασίσετε να κόψετε ξαφνικά μία περιπέτεια γιατί θεωρείτε ότι δε σας προσφέρει τίποτα, παρά μόνο φθορά και έχετε χάσει και τον αρχικό ενθουσιασμό σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε και απόλυτα έτοιμοι ή ότι δεν έχετε κάποια συναισθήματα τα οποία όμως θα τα ξέρετε μόνο εσείς ως επτασφράγιστο μυστικό!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύεστε και αυτό σας κάνει να μην προχωράτε τα θέματά σας ή να αλλάζετε πολύ συχνά γνώμη με αποτέλεσμα αυτό που χάνετε να είναι τον χρόνο σας και το μέτρο. Γι’ αυτό λοιπόν θα αναγκαστείτε να πάτε πιο γρήγορα και να γίνετε αποφασιστικοί βάζοντας σε άμεση προώθηση τα σχέδιά σας τα οποία όμως θα τα καταστρώσετε την τελευταία στιγμή με τις προσθήκες που θέλετε ώστε να είναι αυτό ακριβώς που σχεδιάζετε. Αν πιέζεστε για θέματα κληρονομικά είναι γιατί εσείς δε θέλετε να χάσετε με τίποτα, και να μεταθέσετε για αργότερα κάτι γιατί δεν έχετε να ωφεληθείτε σε τίποτα… Ερωτικά κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας τώρα δεν μπορούν να περιμένουν ακόμα και αν κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις που όμως έχετε τον τρόπο να τις εξετάσετε και σε μετέπειτα χρόνο. Κοινώς παίρνετε τα ρίσκα σας και αυτό είναι κάτι που σας επιβραβεύει...Θα σας το πουν και οι φίλοι σας!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η δική σας ενέργεια πηγάζει από τους άλλους και τον τρόπο που τους κάνετε να αντιδρούν με τις κινήσεις σας. Έχετε καταλάβει την επιρροή που ασκείτε και το εκμεταλλεύεστε στο έπακρο! Ερωτικά λοιπόν πάτε κάπως διερευνητικά έχοντας ένα μπούσουλα που είναι μόνο δικός σας και κάνετε την στρατηγική σας πράξη, χωρίς να λέτε τι περιμένετε από αυτό… Αυτό βέβαια ενδέχεται να το πάρουν χαμπάρι όσοι συνδέεστε μαζί τους και τελικά να αναγκαστείτε να μιλήσετε αποκαλύπτοντας όμως όσο μπορείτε λιγότερα… Γενικά, δεν είστε ευκολόπιστοι αλλά ειδικά γίνεστε καχύποπτοι και ίσως και να πιστεύετε λόγια τρίτων που τελικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επαγγελματικά γίνεστε αναλυτικοί όταν χρειάζεται αλλά το λάθος που κάνετε είναι ότι ίσως και να αποκαλύψετε κάτι που είναι τόσο πρόωρο όσο και βλαβερό για εσάς γιατί έτσι δεν προστατεύετε τους εαυτούς σας!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πάλι εσείς προσπαθείτε να είστε αυτοί που θα μπείτε στην πρώτη γραμμή και στα επαγγελματικά σας θα κάνετε τις πιο γρήγορες κινήσεις για να είστε και πρωτοπόροι… Φυσικά, δεν είναι αποφάσεις που είναι απόλυτα δικιές σας, αλλά θεωρείτε ότι εξαναγκάζεστε και δεν πρέπει να καθυστερείτε… Άλλωστε, ξέρετε ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ότι η αναμονή είναι κάτι που δε σας αρέσει καθόλου… Ερωτικά είστε πιο μεθοδικοί και μάλιστα έχετε και συγκεκριμένους στόχους που όμως τους έχετε βάλει μόνοι σας και λίγο αυθαίρετα… Είναι κάτι σαν έκπληξη που ετοιμάζετε στους άλλους ωστόσο δεν μπορείτε να το κάνετε ολοκληρωμένα απόλυτα μόνοι σας. Αυτή σας η ανεξαρτησία έχει περιορισμούς είτε χρονικούς είτε τοπικούς που εσείς πιστεύετε ότι δε θα γίνουν αντιληπτοί από τους άλλους… Έξοδα πολλά και ξαφνικά σας αλλάζουν τις προτεραιότητες. Προσέξτε ζημιές στο σπίτι και επιδιορθώστε τις όσο πιο γρήγορα μπορείτε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:Μία εβδομάδα που όσο προχωράει τόσο και εσείς καταλαβαίνετε πόσο ο δικός σας ρόλος είναι σημαντικός και μάλιστα ακόμα και αν εσείς δεν το δείχνετε ή θέλετε να λειτουργήσετε σε ένα πλαίσιο που να μη δείξετε τη δυναμική σας στην παρούσα φάση. Επαγγελματικά, έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν καλές προθέσεις προς εσάς αλλά και εσείς κάτι πρέπει να αποδείξετε και μάλιστα πολύ άμεσα! Γενικότερα, κάποιες συζητήσεις έχουν αυστηρά χρονοδιαγράμματα γιατί οι ανταγωνιστές σας καιροφυλακτούν και δεν πρέπει να σας προλάβουν. Αντίθετα, εσείς πρέπει να είστε αυτοί που θα αιφνιδιάσετε τους άλλους… Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να επιμορφωθείτε ή να δείτε πως μπορείτε να καλύψετε κάποια κενά που έχετε προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι για αυτά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ερωτικά επιστρατεύετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για να κερδίσετε χρόνο. Πάντως, μία παρεξήγηση μπορεί να πάρει διαστάσεις που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε!

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

 • ΙΧΘΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πάλι εσείς μπαίνετε και ζητάτε μία θέση πρωταγωνιστή σε ότι αφορά τα θέματα σπιτιού ή τα οικογενειακά θέματα ακόμα και αν δεν είστε οι άμεσοι αποδέκτες των μηνυμάτων ή τα θέματα δεν αφορούν εσάς αλλά τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος οι οποίοι όμως έχουν άμεση εξάρτηση από εσάς! Έτσι λοιπόν ως προς το θέμα ενός ακινήτου πρέπει να δείτε πως θα το διαπραγματευτείτε χωρίς να διακινδυνεύετε να χάσετε κάτι που είναι δικό σας… Ερωτικά δημιουργείτε υποψίες γιατί η συμπεριφορά σας έχει διακυμάνσεις τις οποίες όμως έχετε τον σκοπό σας που τις κάνετε. Θέλετε να δείτε αντιδράσεις προκειμένου και εσείς να ξέρετε πως θα κινηθείτε στη συνέχεια… Κοινώς, κάνετε τα κόλπα σας για να δείτε πόσο σας θέλουν και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για εσάς…Επαγγελματικά, σωστά αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν τα θέματα να παίρνουν τέτοιες διαστάσεις και μάλιστα τόσο γρήγορα όσο και να τρέχετε για να τις προλάβετε!

 

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη