Αναθεωρήσεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2020: Τα πάντα είναι ρευστά τον πρώτο μήνα αυτού του διαφορετικού καλοκαιριού

Ο πρώτος μήνας ενός διαφορετικού καλοκαιριού με δύο Εκλείψεις και πολλούς ανάδρομους πλανήτες είναι αυτός που υποδεχόμαστε και είμαστε έτοιμοι να δούμε που θα χρειαστεί να κάνουμε αναθεωρήσεις γιατί τα δεδομένα μας είναι ρευστά και δεν μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια για να προχωρήσουμε…

Ο Άρης μέχρι τις 28 του μήνα στους Ιχθύς είναι νωχελικός και δε βοηθάει στις αποφάσεις απλά δίνει έμφαση στο συναίσθημα και μας δημιουργεί μία μεγαλύτερη προσμονή για το υγρό στοιχείο το οποίο τόσο πολύ θέλουμε να επισκεφτούμε και να το απολαύσουμε! Χρειάζεται να είμαστε σαφείς στο συναίσθημά μας και να μην ενθουσιαζόμαστε γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες που δεν αντιστοιχούν στις επιθυμίες μας. Στο τέλος του μήνα ο Άρης περνάει στον Κριό και με την επί μακρόν παραμονή του εκεί θα είμαστε περισσότερο συντονισμένοι και σίγουρα θα αντιδράμε πιο άμεσα!

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από τις 18 του μήνα χτυπάει καμπανάκι και μας κάνει να σκεφτούμε πιο έντονα με το συναίσθημα και κυρίως το συναίσθημα που δημιουργούν οι δικές μας ενέργειες. Βασικά, είναι και μία ευκαιρία για να δούμε ποιες είναι οι ρίζες μας και πως μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Επισκέψεις λοιπόν σε μέρη που έχουν σύνδεση με την οικογένεια θα βοηθήσουν ξυπνώντας μας αναμνήσεις που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τις αξίες μας και αυτά που μας ικανοποιούν και μας γεμίζουν!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 26 του μήνα που και αυτή με τον τρόπο της απαιτεί από εμάς να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές μας συναλλαγές και να μην στηριζόμαστε στις προφορικές δεσμεύσεις. Σημασία έχει ότι δίνει μία ελαφρότητα στη διεκδίκηση και στον έρωτα που δεν μπορεί όμως να υποσχεθεί και μεγάλη σταθερότητα και διάρκεια, αλλά όμορφες στιγμές!

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δύο τα φεγγάρια και μάλιστα με Εκλείψεις… Μία Σεληνιακή στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου και μία Ηλιακή στις 21 Ιουνίου στον Καρκίνο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη μας δημιουργεί μία επιπλέον ώθηση για να αναγνωρίσουμε τη βάση μας και να ξέρουμε τελικά τι μπορούμε να περιμένουμε και από ποιον. Δημιουργεί λεκτικές εξάρσεις και λύσεις «συμβολαίων» γιατί απαιτεί να αφήσει χώρο για να δημιουργήσουμε καινούργιες καταστάσεις… Βασικά δεν αρκείται σε κάτι που δεν του δίνει ικανοποίηση και ελευθερία κινήσεων και επειδή δε θέλει να καταπιέζεται τότε δίνει ένα τέλος σε καταστάσεις που δημιουργούν τέτοια συναισθήματα!

Η Ηλιακή στον Καρκίνο και αμέσως μετά το θερινό ηλιοστάσιο βοηθάει να έρθουμε πιο κοντά στο συναίσθημά μας και κυρίως να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε έντονα συναισθήματα και να ανταποκρίνεται στις βαθιές μας και ουσιαστικές επιθυμίες ώστε να τολμήσουμε περισσότερο και κυρίως να είμαστε ικανοποιημένοι και πλήρεις… Δε μας αρκεί τίποτα λιγότερο από τις επιθυμίες μας τις οποίες δεν μπορούμε να μην τις εκφράσουμε αλλά ούτε και να κρυφτούμε από τον εαυτό μας!

BANNER  ΛΟΥΙΖΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη του μήνα!

ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Το θετικό για εσάς είναι ότι επιθυμείτε  να κοιτάξετε μπροστά χωρίς να σκέφτεστε ότι το μπροστά δε θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα… Το ερώτημα είναι αν μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά χωρίς να κάνετε συνδυασμούς με το παρελθόν…Επαγγελματικά, πρέπει να επιδιώκετε τις γραπτές επισημάνσεις και να ανατρέχετε σε αυτές εννοώντας τις ήδη υλοποιημένες … Έτσι θα καταφέρετε να έχετε μπούσουλα! Ερωτικά πάντως, βγαίνετε από τη δύσκολη θέση και διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν και είναι κάτι που το κάνετε εύκολα αφού ο Άρης από το τέλος του μήνα στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει επί μακρόν! Το θέμα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και δε θα είστε ακριβώς ο εαυτός σας ή αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς… Από το τέλος  μήνα πάντως,  παίρνετε τη ρεβάνς και μάλιστα με πολύ γρήγορες κινήσεις αλλά και άκρως αποφασιστικές! Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε- εφόσον όμως το θέλετε- είναι να είστε κάθετοι σε περιπτώσεις που θέλουν από εσάς κάτι ερωτικό σε μία κλεισμένη ερωτική ιστορία.. Εκεί πρέπει να είστε απρόσιτοι αν και πιστεύετε ότι με το να ανοίγετε συζητήσεις καλλιεργείτε ταυτόχρονα και ελπίδες κάτι που σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί μεν, αλλά δεν είναι αυτό που τελικά θέλετε…

ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Η αλήθεια είναι ότι είστε ταλαιπωρημένοι και αυτό που επιδιώκετε είναι να ξεκουραστείτε ψυχολογικά και βέβαια ήδη το προσπαθείτε. Πάντως, μία ανακούφιση σας προσφέρει και η συναισθηματική ασφάλεια η οποία αυτό το μήνα φτάνει στο αποκορύφωμα! Γι’ αυτό και ζητάτε διασφαλίσεις και μάλιστα με έντονο τρόπο. Ερωτικά, είστε καλύτερα γιατί σας συμπεριφέρονται πιο υπεύθυνα δηλαδή σας δίνουν περισσότερη σημασία και σας βάζουν στην πρώτη σειρά κατάταξης των προτεραιοτήτων τους, οπότε και εσείς θέλετε να το ανταποδώσετε.  Αν καταφέρουν και σκέφτονται και πιο γρήγορα από εσάς ή αν θυμούνται κάτι που θέλατε και τώρα μπορούν να σας το δώσουν, τότε μπορούν και να σας ενθουσιάσουν! Επαγγελματικά, όσο το προκαλείτε  τόσο ανοίγετε και την οπτική σας γωνία αρκεί να ξέρετε ότι υπάρχουν όρια, και κυρίως οικονομικοί περιορισμοί που βέβαια μπορείτε να τους προσπεράσετε αλλά θέλει και τόλμη και ρίσκο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Είστε ακριβώς στο σημείο που νιώθετε ότι οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε  το επόμενο βήμα. Είναι η στιγμή για εσάς που θα κάνετε ιεράρχηση των σχέσεων και των ανθρώπων που είναι στη ζωή σας σύμφωνα με αυτά που σας προσφέρουν αλλά και με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Φυσικά και θα υπάρξουν ανατροπές, αλλά αυτό θέλετε και αυτό θα επιδιώξετε… Να αλλάξετε και να ανακατέψετε την τράπουλα επιδιώκοντας διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας γιατί πιστεύετε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξετε και τους στόχους σας γιατί όταν βλέπετε ότι πάτε σε τοίχο, εσείς θέλετε να βλέπετε προοπτικές… Ερωτικά πάντως, αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας και ζητάτε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά σας αρέσει και η δυναμική που σας αντιμετωπίζουν γιατί αυτή τη φορά τα θέλετε «όλα ή τίποτα» οπότε αν ταιριάζουν οι απόψεις σας θα έχετε και το απόλυτο!Επαγγελματικά, σας αρέσουν τα μικρά βήματα γιατί σας προκαλούν δημιουργικές ανησυχίες!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Και για εσάς αυτός ο μήνας είναι σημαντικός και  θα σας βάλει σε έντονες εργασιακές σκέψεις αφού κάτι πρέπει να αφήσετε στην άκρη για να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς καινούργιο.  Αφού όμως έχετε δημιουργήσει χώρο και χρόνο στη ζωή σας αυτό θα γίνει πιο εύκολα γιατί ξέρετε τα σημεία που θα πιεστείτε και θα τα φέρετε σε πέρας… Πρέπει να είστε και πιο απαιτητικοί στα οικονομικά σας, γιατί έτσι θα είστε και ικανοποιημένοι αλλά και δημιουργικοί. Αν επανέρχονται με ένα θέμα εργασιακό είναι γιατί δεν είχε την τύχη που του έπρεπε και τώρα θα αντιμετωπιστεί με περισσότερη σοβαρότητα… Ερωτικά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ερωτικά παιχνίδια αλλά αν σοβαρέψουν τα πράγματα θα πρέπει να σκεφθείτε όλες τις παραμέτρους προτού προχωρήσετε και δώσετε καταφατική απάντηση σε μία σχέση γεμάτη με δεσμεύσεις.. Μάλλον, σας ταιριάζει το πιο χαλαρό αυτό το μήνα και βέβαια, το ρομαντικό, αυτό που θέλει να το διεκδικούν διαρκώς χωρίς να δίνεται αλλά να δημιουργεί ανυπομονησία!

ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑΕίστε και εσείς με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να αφήσετε τον έρωτα σε καμία ησυχία αυτόν τον μήνα γιατί και αυτός δε θέλει να σας αφήσει! Αν σας διεκδικούν λοιπόν θα το κάνουν με τόσο ωραίο τρόπο ώστε και εσείς δε θα μπορέσετε να το αρνηθείτε, ειδικά αν έχουν όλο το πακέτο και ακόμα ειδικότερα αν είχατε αφήσει κάτι μισοτελειωμένο στο παρελθόν και τώρα όμως πρέπει να το ζήσετε στον απόλυτο βαθμό… Ο έρωτας για εσάς έχει κεφαλαία γράμματα και φυσικά σας αρέσει να τον ζείτε και κυρίως να τον ζείτε με αυτόν που σας ταιριάζει γιατί αν δε σας ταιριάζει βρίσκετε πολύ εύκολα αντικαταστάτες… Επαγγελματικά, είστε πιο ανάλαφροι κυρίως γιατί νιώθετε ότι έχετε περισσότερες επιλογές και δεν είστε αναγκασμένοι να συνηγορήσετε σε κάτι που δε συμφωνείτε… Κοιτάξτε όμως θέματα υγείας που τα έχετε αφήσει και δεν τους δώσατε την απαιτούμενη προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Ευκαιρία για να ξαναδείτε τα θέματά σας στο ερωτικό κομμάτι και ευκαιρία να ακούσετε και κάτι που τώρα θα σας το πουν ολόκληρο ώστε να έχετε όλα τα στοιχεία για να το αξιολογήσετε. Ερωτικά λοιπόν, μην αγχώνεστε γιατί μία κατάσταση δεν είχε την κατάληξη που θα θέλατε, γιατί τώρα μπορείτε να την ανατρέψετε έστω και εν μέρει μιας και οι συνδέσεις με το παρελθόν είναι έντονες και ουσιαστικές…Επαγγελματικά, αν σας είχαν υποσχεθεί κάτι που δεν το έκαναν τώρα ξέρετε ότι υπάρχει ο τρόπος και να τους πιέσετε και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Κυρίως έχετε στοιχεία αλλά και ανθρώπους να σας στηρίξουν. Αφήστε που κάνετε καλές επαφές και μάλιστα τη σωστή χρονική στιγμή. Το μόνο για εσάς που θέλει προσοχή είναι η προσαρμοστικότητα και βέβαια να συνειδητοποιήσετε τη νέα πραγματικότητα έτσι όπως διαμορφώνεται!

BANNER -ΡΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Είναι μία ευκαιρία για εσάς να κάνετε έντονες και ουσιαστικές συζητήσεις. Βέβαια αν σας πιέσουν να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι εκεί θα δείτε ότι υπάρχουν θέματα τα οποία όσο θα φτάνουν να σας «αναγκάσουν» να πάρετε οριστικές αποφάσεις, εσείς θα αποτραβιέστε γιατί σας αρέσει μία μεταβλητότητα και κυρίως δεν είστε έτοιμοι να δώσετε απαντήσεις, όχι γιατί δεν τις έχετε, αλλά γιατί δε θέλετε να τις δώσετε… Ερωτικά πάντως δείχνετε μία σταθερότητα που είναι πολύ δικαιολογημένη αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και τελικά γίνετε εγωιστές… Επαγγελματικά,  υπάρχουν εξελίξεις που όμως θα τις καταλάβετε από τα τέλη του μήνα  και θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις προτεραιότητές σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείτε να κυνηγάτε κάτι άπιαστο ή που δεν έχει κανένα νόημα αυτούσιο χωρίς τις απαραίτητες παραλλαγές.Οικονομικά, κάνετε έξοδα που όμως τα έχετε καθυστερήσει και τα αντέχετε, αλλά να τα κάνετε με προσοχή και όχι να γίνεστε σπάταλοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑΕίστε και εσείς που πιστεύετε ότι το να επιμένετε θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Ερωτικά, πάντως, είστε αρκετά ομιλητικοί σε σημείο που δίνετε διευκρινίσεις και μάλιστα σε πολύ καίρια ερωτήματα, αλλά είστε και διπλωματικοί στις απαντήσεις σας. Αυτό που κάνετε καλά είναι να ξεκαθαρίζετε το τοπίο το οποίο θα είναι για εσάς τόσο καθαρό όσο και να  ξέρετε ακριβώς γιατί νιώθετε το καθετί σβήνοντας όλα τα στοιχεία που, τουλάχιστον εσείς,  θεωρείτε περιττά και που ακόμη και αν τα επαναφέρουν στο τραπέζι, δεν έχετε να προσθέσετε κάτι… Να θυμάστε, μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο αλλά μην κάνετε υπερβολές και πυξίδα σας να είναι το συναίσθημά σας! Αυτό που όμως μπορείτε να κάνετε με μεγάλη σιγουριά είναι να ξεκαθαρίσετε τις πηγές εσόδων και να μη φοβηθείτε να ανοιχτείτε και εκτός συνόρων, αλλά και να δεσμευθείτε αν χρειαστεί, παρόλο που αυτό σας αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία και τον τρόπο ζωής σας.. Γιατί τότε μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας και σωστό δρομολογώντας και τις αντίστοιχες εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Είναι σίγουρα ένας σημαντικός  μήνας για εσάς γιατί φιλοξενείτε και τη Σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα. Η αλήθεια είναι ότι είστε πραγματικά σε μία φάση έντονων αλλαγών που αν δεν τις δείτε τώρα δε θα μπορέσετε να τις δείτε ποτέ τόσο διάπλατα όσο ανοίγονται μπροστά σας! Ερωτικά, είναι σίγουρα μία ευκαιρία να αναρωτηθείτε αν κάτι σας ταιριάζει ή πρέπει να κλείσει τον κύκλο του ολοκληρωτικά,  όπως το σκέφτεστε αυτή τη στιγμή… Το σίγουρο είναι ότι δε θέλετε να παραμείνετε αμέτοχοι σε αυτά που συμβαίνουν παρά μόνο να απομονώσετε τα θετικά και να τα ενισχύσετε.Επαγγελματικά, είναι μία ευκαιρία να αποδεχτείτε προτάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά και εντελώς διαφορετική ματιά στην στρατηγική αλλά και στις αποφάσεις σας, ακόμα και αν αναγκαστείτε γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Ομολογουμένως, νιώθετε ότι πιέζεστε αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ:Ένας  μήνας για εσάς με αναθεωρήσεις που δεν είναι μόνο προϊόν της δικής σας ιδιοσυγκρασίας αλλά είναι έτσι και τα γεγονότα που έρχονται να σας αποδείξουν ότι για να πάτε μπροστά πρέπει να κάνετε βήματα με την όπισθεν και κυρίως να το κάνετε συνειδητά παρόλη τη σύγχυσή σας όταν πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Αυτά που κυρίως πρέπει να λάβετε υπόψη σας  είναι και αυτά που μπορείτε πολύ εύκολα να ανακαλύψετε από ενημέρωση που θα σας έρθει περιφερειακά και που όντως θα σας βοηθήσουν στις αποφάσεις σας. Δύο ανάδρομους πλανήτες  Δία και Πλούτωνα φιλοξενείτε ήδη και ο Ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας δεν αφήνουν περιθώρια να αφήσετε το παρελθόν αποστασιοποιημένο από το παρόν… Ερωτικά, εύκολα ανάβετε φωτιές αλλά εξίσου εύκολα τις σβήνετε κιόλας και το καλό για εσάς είναι ότι μπορείτε να ελπίζετε στη λύση μιας παρεξήγησης που το μόνο που έκανε είναι να σας κάνει να μην μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά γιατί αυτό που θέλατε ήταν λίγο ξωπίσω σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Είναι ένας μήνας που θα δώσει έμφαση  στις  κοινωνικές σας επαφές και που δεν είναι καθόλου κακό να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και να δείτε αν τελικά χρειαστεί να τις συρρικνώσετε και να γίνετε πολύ επιλεκτικοί. Στην προσπάθειά σας να βάλετε συγκεκριμένους στόχους στα επαγγελματικά σας βλέπετε πολλά και κυρίως σκέφτεστε πολλά τόσο που προχωράτε κάποιες καταστάσεις ορατές στο μυαλό σας αλλά καθόλου ρεαλιστικές στην εργασία σας. Κυρίως γιατί βιάζεστε χωρίς να υπάρχει η ανάλογη υποδομή… Ερωτικά, είστε πολύ εύκολοι στις φιλίες αλλά βάζετε και τόσα στοιχεία έρωτα ώστε είναι δύσκολο να  διαχωρίσετε αν είστε φίλοι ή εραστές ή και τα δύο… Πάντως έχετε μία ανεξαρτησία που είναι δύσκολο να νιώσουν οι άλλοι ασφάλεια μαζί σας και γι’ αυτό το λόγο σας διεκδικούν διαρκώς υπό την υποψία μήπως δεν τους ανήκετε ολοκληρωτικά… Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σας μοιράζονται, αλλά δεν έχουν όλη την προσοχή σας!

ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗΝΑ: Ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που ίσως δεν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε όλα. Δεν έχει σημασία αν μπορείτε να λύσετε πρακτικά θέματα, πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε παραπάνω χώρο και αρμοδιότητες. Ίσως και αυτό να είναι και το κλειδί για τα εργασιακά σας θέματα ή και κάποιες υπογραφές που εκκρεμούν για να μπορείτε να διασφαλίσετε πόρους για να πορευτείτε επαγγελματικά και κυρίως να βάζετε στόχους οι οποίοι πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και πολύ συγκεκριμένοι… Τα οικονομικά σας είναι ένας κλάδος που θα σας απασχολήσει έντονα και θα σας βάλει σε σκέψεις αν μπορείτε να τα οργανώσετε. Θεωρείτε και σωστά ότι δεν είναι εποχές για μεγάλα ανοίγματα. Ερωτικά, υπάρχει μία ταύτιση απόψεων που σας φέρνει πιο κοντά αλλά κυρίως εξομαλύνει τις αποστάσεις. Επίσης, σας αρέσουν οι σχέσεις από απόσταση αν και στην πορεία θα αλλάξετε γνώμη, αλλά μάλλον θα είναι αργά!


BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη