Αστρολογία

Tι είδους Καρκίνος είσαι;

Εάν εξετάσει κανείς μια ομάδα ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο τον Καρκίνου, θα διαπιστώσει ότι σίγουρα δε συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε κάθε περίπτωση. Κάποιες διαφορές τους στις τάσεις που αναπτύσσουν εξαρτώνται και από το περιβάλλον όπου μεγαλώνουν, όμως κάποιες άλλες εξηγούνται και αστρολογικά. Αυτό που διαφοροποιεί και τους Καρκίνους μεταξύ τους είναι η ώρα που έχουν γεννηθεί. Αυτή η ώρα, σε συνδυασμό με την αστρική, που προκύπτει από την ημερομηνία γέννησης, δίνει ένα δεύτερο ζώδιο, τον ωροσκόπο.

Τα χαρακτηριστικά  του δεύτερου αυτού ζωδίου γίνονται και δικά τους, αποκλίνοντας έτσι από την ξεκάθαρη εικόνα που δίνει αρχικά το ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι λοιπόν προκύπτει ένας δεύτερος πίνακας, που αναλύει τις διάφορες προσωπικότητες που μπορεί τελικά να υπάρξουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ανάλογα με τον ωροσκόπο.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά εκείνα που διακρίνουν άσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ανάλογα με τον ωροσκόπο τους;

Ο Κριός ως ωροσκόπος ενισχύει τις ανασφάλειες τον Καρκίνου. Τα σχέδια λοιπόν που βάζουν ως στόχο αυτοί οι άνθρωποι δύσκολα πραγματοποιούνται. Οι ίδιοι θίγονται πολύ εύκολα και στις περισσότερες περιπτώσεις αφήνουν το μέτρο για τους άλλους. Ωστόσο σέβονται και μένουν πιστοί στις μεγάλες τους αγάπες.

Ο Ταύρος ως ωροσκόπος κάνει τον Καρκίνο πιο προσεκτικά και δεν τον αφήνει ποτέ στα κρύα του λουτρού. Και αυτό φαίνεται πρώτα απ' όλα από τα οικονομικά, που διαχειρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια. Τείνουν να είναι πιο συντηρητικοί σε όλα τους, αλλά να έχουν και περισσότερο πείσμα.

Οι Δίδυμοι ως ωροσκόπος κάνουν τον Καρκίνο να ανοίγεται περισσότερο σε νέα πρόσωπα και να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε καινούριες καταστάσεις, εντείνουν όμως και μια πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Αλλάζει λοιπόν οπτική για την πραγματικότητα και συχνά επιτυχαίνει πιο εύκολα τους στόχους του.

BANNER - ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ

Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος ενισχύει το αίσθημα της φροντίδας που εξωτερικεύουν προς τους άλλους ούτως ή άλλως οι Καρκίνοι, κι έτσι γίνονται ακόμα πιο στοργικοί προς το σύντροφο και mv οικογένειά τους, που είναι το κέντρο του κόσμου τους. Είναι επίσης πολύ ονειροπόλοι, δύσκολα συγκεντρώνονται στη δουλειά τους, για αυτό και δεν απορροφούνται πολύ από το αντικείμενο της εργασίας τους.

Ο Λέων ως ωροσκόπος δίνει στον Καρκίνο ένα προβάδισμα. Τείνει λοιπόν να βρεθεί στις επάλξεις. Μόνο όταν επιβάλλονται οι καλοί τρόποι κάνει πια ένα βήμα πίσω, να σκεφτεί και να πράξει ανάλογα. Μερικές φορές πάλι συμπεριφέρεται υπεροπτικά, κάτι που όμως αντισταθμίζεται με τη γοητεία του.

Η Παρθένος ως ωροσκόπος είναι η αιτία για τις τάσεις φυγής και απομόνωσης που μπορεί να κυριεύουν μερικές φορές τον Καρκίνο. Αγαπά πολύ τη φύση και είναι χαρακτηριστικό ότι κλείνεται πολύ στον εαυτό του. Κανείς όμως δεν πρέπει να τον υποτιμά, γιατί μπορεί με λεπτομερή τρόπο να βάλει τους πάντες στη θέση τους.

Ο Ζυγός ως ωροσκόπος αναπτερώνει το ηθικό, κάνει τον Καρκίνο πιο ζεστό και χαρούμενο, φιλικό και κολακευτικό. Όλοι τον εκτιμούν, όμως το αρνητικό είναι ότι ο ίδιος συνήθως αυτοδεσμεύεται κατά καιρούς και με άλλα πράγματα και πρόσωπα— γεγονός που μπορεί να εμποδίσει τα επαγγελματικά του και την καριέρα του.

Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος διευρύνει τον κόσμο της φαντασίας για τον Καρκίνο, τον κάνει όμως και πιο ιδιότροπο. Η μυστικοπάθεια που τον διακρίνει ενοχλεί και προβληματίζει τους γύρω του, εκείνος όμως νιώθει και συμπεριφέρεται έτσι για λόγους αυτοπροστασίας.

ο Τοξότης ως ωροσκόπος δίνει κίνηση και ενέργεια, διάθεση για άσκηση και περισσότερη ένταση στη ζωή. Η κατάθλιψη είναι πια άγνωστα για τον Καρκίνο. Κάνει εύκολα φίλους, αν και μερικές φορές πέφτει και σε λάθος ανθρώπους.

Ο Αιγόκερος ως ωροσκόπος κάνει τον Καρκίνο να «ξυπνά» απότομα από τα όνειρά του, να γίνεται δύσπιστος και ζηλιάρης. Αμφιταλαντεύεται μεταξύ όσων νιώθει και όσων διαπιστώνει καθημερινά γύρω του. Στα επαγγελματικά του όμως πειθαρχεί πολύ και τα οικονομικά του είναι πάντα οργανωμένα.

Ο Υδροχόος ως ωροσκόπος προάγει την πειθαρχία στη σκέψη, κάνει τον Καρκίνο να ενεργεί με συγκεκριμένο στόχο και φιλοσοφία. Όταν όμως αντιδρά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς ή με πολλή... φιλοσοφία, μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στη δουλειά του. Η ζωή με την οικογένεια είναι πάντως κάτι που τον γεμίζει.

Οι Ιχθύες ως ωροσκόπος ενισχύουν τη διάθεση του Καρκίνου για επικοινωνία. Δεν τα καταφέρνει όμως και τόσο, όταν χρειάζεται να επιβληθεί, όχι μόνο στους άλλους αλλά ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό. Σε συνδυασμό όμως με το «δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω που χαρακτηρίζει τον Καρκίνο, βρίσκει το χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτεί και να πράξει με επιτυχία.


BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Astrologos team Από Astrologos team