Δράση και διαίσθηση

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/6-28/06: Σε νέους δρόμους με οδηγό την πείρα του παρελθόντος

H ενδιάμεση εβδομάδα των Εκλείψεων δεν προσφέρει και τη μεγαλύτερη ασφάλεια, σιγουριά και γενικά οτιδήποτε που να μας κάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας!  Αντίθετα, όμως είναι για αυτό που χρειάζεται να παλέψουμε και να είμαστε σίγουροι  ότι θα τα καταφέρουμε με οδηγό το συναίσθημά μας και τη διαίσθησή μας η οποία αρχίζει και λειτουργεί και δίνει κάποια απαγορευτικά που δεν πρέπει να μας αφήσουν ασυγκίνητους… Χαράζουμε λοιπόν νέους δρόμους, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος…

Ο Άρης πηγαίνει στην αγαπημένη του θέση στον Κριό και είναι μία ευκαιρία να αναλάβουμε δράση αφού θα ενεργοποιήσει εκ νέου την Έκλειψη που μόλις προηγήθηκε και μας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν είναι της απόλυτης επιλογής μας και κυρίως αν δε μας κάνει να νιώθουμε πληρότητα.

Μεγάλη λέξη η πληρότητα αλλά αυτό είναι το ζητούμενο! Να τη νιώθουμε, ή αν δεν μπορούμε, να βάλουμε τις βάσεις για να την αποκτήσουμε!

Η Αφροδίτη σταματάει την ανάδρομη πορεία της και επιτέλους αυτό είναι ένα βήμα για να προχωρήσουμε μπροστά και να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που χρειάζεται να  πούμε με λόγια που θα συνοδεύονται όμως με απόλυτη σαφήνεια και θα διασφαλίζουν ότι αυτό που λέμε το εννοούμε. Είναι ένα σημαντικό βήμα για να απολαύσουμε τον έρωτα μίας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και δεν μπορεί να μην εμπλέκεται με το παρελθόν όσο και αν αυτό είναι η επιθυμία του!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ γεννημένοι την πρώτη μέρα και γενικά στο πρώτο δεκαήμερο είστε αυτοί που καταλαβαίνετε ότι η αναλγησία δεν μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και αν εσείς δεν το επιθυμείτε… Αυτή τη φορά είναι επιβεβλημένο να κάνετε κινήσεις με γρήγορες εναλλαγές και να αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας καθυστερεί ή σας «βολεύει». Το βόλεμα είναι κάτι παροδικό που τώρα ήρθε η ώρα να πάρει ένα τέλος και εσείς, αφού το ξέρετε ,προσπαθήστε να το κάνετε όσο μπορείτε πιο γρήγορα γιατί ο χρόνος που χάνετε είναι πολύτιμος!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πολλά τα επαγγελματικά ζητήματα για εσάς πολλές και οι υποχρεώσεις και φυσικά λειτουργείτε εις βάρος του ελεύθερου σας χρόνου και βέβαια του έρωτα που αυτή την εβδομάδα τον βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό βέβαια είναι μία δικαιολογημένη και συνειδητή επιλογή, όμως δε σημαίνει ότι θα ευχαριστηθούν και όσοι περιμένουν από εσάς ή ανυπομονούν για να σας δουν και εσείς τους το δίνετε με το σταγονόμετρο…Ερωτικά λοιπόν, είστε περιορισμένοι μεν αλλά δίνετε και χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να το υπομείνουν γιατί θα ανακάμψετε και είναι και κάτι που έτσι και αλλιώς το θέλετε! Επαγγελματικά, μπαίνετε σε καινούργια καλούπια τα οποία σας μοιάζουν και πολύ ενδιαφέροντα, θέλετε κάποιες διευκρινήσεις όμως για να είστε και πιο σίγουροι και να αποκτήσετε και περισσότερο ζήλο αλλά και να δώσετε και μεγαλύτερη ένταση. Να ξέρετε πάντως ότι αποφάσεις στα επαγγελματικά σας που δεν τις ξέρετε σας επηρεάζουν και καλό είναι να μη μένετε στην αδράνεια… Αν ψάξετε, κάτι μπορείτε να πάρετε ως πληροφορία!

 • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  Δεν έχετε φραγμούς εσείς και αυτή τη φορά τα ταξίδια είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία απόφαση είτε γιατί εκεί βρίσκετε έντονο ενδιαφέρον είτε γιατί το να μην υπάρχουν σύνορα σας βοηθάει να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας!  Έτσι λοιπόν, είτε φίλοι από το εξωτερικό είτε συνεργάτες είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας είτε εντός είτε εκτός… Ερωτικά, το κλίμα έχει μία ευχάριστη αλλά μετρημένη πορεία. Με την έννοια ότι όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις κάποιος θα πρέπει να συνηγορήσει και αν ο κλήρος πέσει σε εσάς δε θα σας είναι εύκολο όπως άλλωστε δε σας είναι και ποτέ, ειδικά όταν έχετε συγκεκριμένα παραδείγματα από το παρελθόν ότι έπρεπε να είστε πιο ενεργητικοί… Επαγγελματικά, να διαφωνείτε αλλά με νόημα και να διεκδικείτε το δίκιο σας!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εσάς τα γεγονότα σας σπρώχνουν σε άλλη κατεύθυνση και μάλιστα πολύ επισταμένα και σας ωθούν σε γρήγορες αποφάσεις που σας δυσκολεύουν, γιατί θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα… Πάντως έχετε ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις που θα πρέπει να τους δώσετε την υπόσταση που τους αρμόζει και να δείτε πως θα βγάλετε και χρήματα μέσα από αυτό. Μη φοβηθείτε να επισφραγίσετε μία συμφωνία, ακόμα και αν εμπεριέχει ένα ρίσκο… Ερωτικά, ένα ταξίδι σας ανανεώνει αλλά έντονη είναι και η ανάγκη σας να αντιδράτε πιο ελεύθερα, ακόμα και αν δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε ή πρέπει να μπείτε σε έξοδα για να το αποφασίσετε.  Επαγγελματικά, η αποτελεσματική σας δουλειά σας αποζημιώνει αλλά προσέξτε γιατί υπάρχουν πολλά στη σειρά, και εσείς νομίζετε ότι τα ελέγχετε… Αφενός κουράζεστε και αφετέρου μπορεί μία παράλειψη να σας βάλει σε μπελάδες!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δυναμικοί είστε  ερωτικοί είστε, δε φοβάστε να τολμάτε οπότε είστε και ακαταμάχητοι, τουλάχιστον στον έρωτα!  Έτσι λοιπόν προχωράτε ακάθεκτοι και δεν έχετε πρόβλημα να μοιράσετε αφοσίωση, χαρά και διασκέδαση… Πάντως μέρη που είχατε ξαναπάει αποτελούν ωραία επιλογή και βέβαια ιδέες της τελευταίας στιγμής αποδεικνύονται φανταστικές… Γενικότερα πάντως, αυτό που σας διακατέχει είναι φιλοσοφημένες κινήσεις έξυπνες μεν, αλλά και σωστά σχεδιασμένες αφού φτιάχνετε το πλαίσιο και μετά τα επιμέρους… Επαγγελματικά λοιπόν αν κάνετε επεκτατικές κινήσεις δε θα βιαστείτε γιατί αυτό θα σας βάλει σε μελλοντικούς μπελάδες. Και αν καθυστερήσει το αποτέλεσμα, αυτό δεν είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά… Απεναντίας το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑφήνετε λίγο τους άλλους και ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας.  Αυτό είναι μια διαδικασία που θα την αρχίσετε και σταδιακά θα σας αρέσει κιόλας… Ερωτικά λοιπόν αποφασίζετε να κάνετε ανακωχή και να μαζέψετε όλα αυτά που σας απασχολούν εστιάζοντας σε ποια σημεία φανήκατε υπερβολικοί και ίσως και να παραφερθήκατε για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις…. Επαγγελματικά τώρα έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και όχι μόνο αυτά που είναι άμεσα δικά σας αλλά και να εμπλέκονται και άλλοι σε αυτά ή να υπάρχουν οφειλές γιατί και με αυτούς μοιράζεστε χρήματα, αφού παίρνουν από τα δικά σας…Βέβαια, αν θέλετε να παρατείνετε κάποιες πληρωμές αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το επιτύχετε και με καλύτερους όρους που θα τους αντέχετε!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν σταματάτε να σκέφτεστε αλλά και να δημιουργείτε, το ζήτημα όμως αυτή την εβδομάδα είναι ότι πρέπει να βρείτε και το πώς και αυτό είναι που θα σας αναγκάσει να είστε πιο συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας.  Μία πρώτη κίνηση είναι λίστα προτεραιοτήτων και τι είναι αυτό που τελικά δεν το θέλετε και τόσο πολύ… Κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω, γιατί όταν το ξανασκέφτεστε δε σας φαντάζει τόσο σημαντικό…Ερωτικά, σας ενδιαφέρουν πιο ουσιαστικές κινήσεις, εφόσον τα πρόσωπα είναι ενδιαφέροντα και σας εξιτάρουν. Αυτούς θέλετε να τους κρατήσετε και να τους δώσετε και συγκεκριμένο ρόλο ο οποίος δεν είναι αναχρονιστικός, αλλά είναι δείγμα ότι θέλετε κάτι παραπάνω από αυτούς… Επαγγελματικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στον τρόπο που συνεργάζεστε γιατί αν πρέπει να περιορίσετε ελευθερίες ή να βάλετε όρια και κανόνες είστε σε ιδανική περίοδο γιατί έχετε δίκιο, ακόμα και αν δε γίνουν εύκολα αποδεκτά!

BANNER ΘΕΜΗΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις! Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις, αλλά με συντονισμένο τρόπο. Αν πιέζετε κάποιους με τις αποφάσεις σας θα έρθει η ώρα που θα σας το ανταποδώσουν και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις.  Ό,τι ζητάτε να ξέρετε ότι λειτουργεί και αντίστροφα, δηλαδή θα σας το ζητήσουν πίσω…  Επαγγελματικά, επιλέγετε – και σωστά- να κάνετε κάτι που θα ομορφύνει τον χώρο και παράλληλα τη διάθεση σας και αρχικά είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε αλλά ξέρετε ότι θα το πάρετε πίσω και έτσι επιδιώκετε να είναι σε μεγάλες δόσεις…Ίσως να ξεκινήσει σαν μία ανακαίνιση του χώρου εργασίας ή του σπιτιού και στην πορεία να βγουν και άλλα στη επιφάνεια οπότε και να ξοδευτείτε περισσότερο και σε χρήμα αλλά και σε χρόνο, όμως δεν μπορείτε να το αποφύγετε!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Και πάλι με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε και μάλιστα αρχίζει και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα. Κάτι σας αρέσει και τώρα το θέλετε περισσότερο και βέβαια είναι αμοιβαίο! Είναι ίσως και μία ευκαιρία για μια επανασύνδεση ή επαναπροσδιορισμός της ήδη υπάρχουσας σχέσης… Αυτή τη φορά όμως θα λάβετε και τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να πετύχει το εγχείρημα και θα επιστρατεύσετε όσα μέσα έχετε διαθέσιμα και ακόμα περισσότερα που θα βρείτε στην πορεία γιατί είστε και πολύ εφευρετικοί αυτή την χρονική περίοδο… Επαγγελματικά, είστε τόσο σίγουροι ότι πρέπει να επαναφέρετε πράγματα στη βάση τους όσο και να το κάνετε άκομψα, αλλά εσείς ξέρετε και την αιτία αλλά και το αποτέλεσμα που επιδιώκετε!  Τώρα, είστε και πιο φειδωλοί στα οικονομικά, γεγονός που αποδεικνύεται και πολύ χρήσιμο για να κάνετε μόνο δημιουργικά και αποδοτικά έξοδα!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  Είστε πιο ήρεμοι αυτή την εβδομάδα και για το μόνο που σας πιάνει ανυπομονησία είναι το σπίτι σας και αυτά που θέλετε να αλλάξετε ή να διακοσμήσετε διαφορετικά. Αυτό που δε σας βοηθάει είναι ο χρόνος γιατί εσείς τον βλέπετε ως εχθρό σας αλλά και το αποτέλεσμα  θέλετε να είναι άμεσο… Ερωτικά, σας αρέσει το παραμύθι όμως το φοβάστε όχι γιατί δεν υπάρχουν πρίγκιπες και πριγκίπισσες αλλά γιατί φοβάστε ότι μία μέρα θα εξαφανιστούν έτσι όπως εντελώς ξαφνικά εισχώρησαν στη ζωή σας… Επαγγελματικά, σωστά επιλέγετε μία μέθοδο πολύ δοκιμασμένη και έχετε και σωστό ένστικτο το οποίο όμως το έχουν και οι συνεργάτες σας και έτσι όσο μιλάτε και ανοίγεστε τόσο περισσότερο προφυλάσσεστε… Πρέπει όμως να είστε και ρεαλιστές και να μετρήσετε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας γιατί. σίγουρα τα χέρια τους δεν τα έχουν σταυρωμένα, απεναντίας ετοιμάζουν δυναμικές παρεμβάσεις!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η δική σας φόρα και η δική σας επίδειξη δύναμης είναι αδιαμφισβήτητη και αφού το γνωρίζετε δε σας σταματάει κανείς και τίποτα! Αυτό που λίγο σας βάζει φρένο είναι ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας γιατί είστε φειδωλοί και μετρημένοι και βέβαια προσπαθείτε να συνδυάσετε και τους χρόνους ανάλογα με αυτό. Δηλαδή θα πάρετε παράταση για κάποια θέματα τα οποία κρίνονται απαραίτητα…Γενικότερα, καλό θα είναι να κρατήσετε και ένα πιο χαμηλό προφίλ και εξωτερικά αλλά και στις αποφάσεις σας…Πρέπει να αποκτήσετε μία βάση για να μπορείτε να κινείστε με άνεση γύρω από αυτή στα επαγγελματικά σας… Ερωτικά, σαφώς και σας εξιτάρουν οι μακρόσυρτες συζητήσεις και τα ωραία λόγια ειδικά αν δε σας δίνουν την ασφάλεια που θέλετε και σας βάζουν σε ένα αγώνα διεκδίκησης όλο και πιο έντονο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε πιο επικοινωνιακοί αυτή την εβδομάδα και αυτό σας κάνει να είστε και πιο φιλόδοξοι.Αυτό που κάνετε στα επαγγελματικά σας είναι να προσπαθήσετε να προλάβετε κάτι που δε θέλετε να σας το πουν για να το κάνετε αλλά να το έχετε ήδη εκτελέσει με αυτό να δείχνει ότι υπάρχει συντονισμός και ταύτιση απόψεων. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνείτε απόλυτα αλλά κάνετε και κάποιες κινήσεις τακτικής…Ερωτικά, αποφασίζετε να είστε πιο ανεξάρτητοι αλλά όχι φαινομενικά, αλλά ουσιαστικά, δηλαδή να είστε αυτοί που θα αφήσετε χαλαρά τα γκέμια δείγμα ότι έχετε εμπιστοσύνη και ότι με αυτό τον τρόπο δίνετε και τον χρόνο στους άλλους να εκφραστούν πιο ελεύθερα αλλά πάντα παρακολουθείτε τις εξελίξεις και με τον τρόπο σας τους ελέγχετε!

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

 • ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα που έχετε ακόμα τον Άρη στο ζώδιό σας και είναι και η τελευταία και καλό είναι να κινηθείτε λίγο πιο γρήγορα αλλά και να γίνετε διεκδικητικοί! Έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και μάλιστα να ωραιοποιείτε οτιδήποτε αρνητικό. Αφήστε που εκφράζεστε και με έναν τρόπο που δεν χρειάζεται να λέτε πολλά αλλά μόνο τα απαραίτητα και να γίνονται πλήρως αποδεκτά. Επαγγελματικά, οι στόχοι σας θέλουν αναπροσαρμογή και μη σας φοβίζει αυτό απλώς πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο υλοποίησης κάποιων πραγμάτων σε πιο μικρά και επιμέρους βήματα.  Αρχικά σας τρομάζει η ιδέα να κάνετε κάτι πιο αργά, από την άλλη το παρελθόν σας έχει διδάξει ότι είναι προτιμότερο να το κάνετε πιο ολοκληρωμένα και να έχετε μετρήσει καλύτερα τους ενδεχόμενους κινδύνους!

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη