Διαφορετική οπτική -  Οι αποφάσεις που θα πάρουμε είναι αυτές που θα καθορίσουν και την τωρινή μας στάση αλλά πολύ πιο αποφασιστικά τη μετέπειτα…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/6-05/07: Οριοθετώντας τα συναισθήματα βλέπουμε την αλήθεια κατάματα 

H εβδομάδα που μας οδηγεί στην κορύφωση των Εκλείψεων του καλοκαιριού αλλά και του 2020 είναι αυτή που διανύουμε και θεωρητικά είμαστε πιο συγκροτημένοι και ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας και να τα οριοθετήσουμε και είναι εξίσου σοβαρό να μετριάσουμε τις υπερβολές μας και να είμαστε έτοιμοι να δούμε την αλήθεια κατάματα όσο και αν αυτή μας αναγκάζει να δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και να είμαστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις είναι αυτές που θα καθορίσουν και την τωρινή μας στάση αλλά πολύ πιο αποφασιστικά τη μετέπειτα…

Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα έχει μία πιο ανάλαφρη νότα αλλά ξέρει να ακούει αυτά που θέλει, να μη δέχεται δεσμεύσεις αλλά να ζει ελεύθερος… Πάντως ξέρει να λέει αυτό που θέλει να ακούσει ο συνομιλητής μας και κυρίως ξέρει να κατευνάζει τα πνεύματα και να ζει την στιγμή! Το πώς, το βρίσκει με εξορμήσεις κοντινές οι οποίες προσφέρουν χαρά και ανακούφιση σε καμία όμως των περιπτώσεων δε δίνει εγγύηση για το μέλλον κυρίως γιατί δεν μπορεί να είναι σίγουρος γι’ αυτά που νιώθει!

Ο Ερμής συνεχίζει ανάδρομος από τον Καρκίνο και ξέρει να ψάχνει να ανακαλύπτει τι είναι αυτό που του λείπει και να το διεκδικεί. Σημασία έχει ότι καταφέρνει να βρίσκει λύσεις όταν αναμοχλεύει το παρελθόν γιατί αυτό χρειάζεται να κάνει και αυτή τη φορά βρίσκει και τον τρόπο να εμβαθύνει με το συναίσθημα.

Ο Άρης από τον Κριό αγέρωχος και πανίσχυρος δίνει μία πρώτη εικόνα του τι θα επακολουθήσει… Η λέξη είναι ΔΡΑΣΗ με κεφαλαία γράμματα και καλό είναι να το καταλάβουμε έγκαιρα γιατί έτσι θα καταφέρουμε να εστιάσουμε σε αυτά που μας ενδιαφέρουν και να τα αποκτήσουμε… Σημασία έχει όμως να είναι ένα ξεκάθαρο τοπίο επιθυμιών απαλλαγμένο από οτιδήποτε μπορεί να μας απομακρύνει από τον στόχο μας!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο καλό είναι να είστε προσαρμοστικοί και να καταλαβαίνετε την επιτακτική ανάγκη στο να αλλάζετε πράγματα και καταστάσεις γιατί έτσι θα μπορέσετε και να τα καταφέρετε αλλά και να είστε ικανοποιημένοι… Όσοι προτιμήσετε να μείνετε προσκολλημένοι ή να παραπονιέστε για αυτά που συνέβησαν χάνετε χρόνο και τελικά θα το καταλάβετε με τόσο καθυστέρηση που επισύρει και ταλαιπωρία!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διεκδικείτε επάξια έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει για εσάς δυσκολίες στην εκτέλεση αλλά δε θα τις καταλάβετε από την αρχή αλλά θα τις δείτε στη συνέχεια όταν σταδιακά θα τις αναλύετε στην πορεία…Σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας που δε σας αφήνουν ούτε να χαλαρώσετε ούτε να μην βλέπετε ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται αλλά δεν έχουν και καμία διάθεση να περιμένουν. Έτσι λοιπόν, ενώ έχετε άγχος και σας λείπει ο χρόνος και θα θέλατε λίγο περισσότερο για να τα κάνετε όλα με τη σειρά που θέλετε, αυτό είναι πολυτέλεια που δε θα την έχετε…Ερωτικά όμως βλέπετε σωστά και οι ευχάριστες στιγμές σας αποζημιώνουν και σας βάζουν να σκέφτεστε πολυδιάστατα, χωρίς να διστάζετε να βάζετε όλο και περισσότερους κοινούς στόχους που όμως ξέρετε ότι αυτό είναι και περισσότερη δέσμευση…

 • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε σχετικά με το εξωτερικό είτε με ανθρώπους που ζουν σε άλλη χώρα και οι προεκτάσεις τους είναι σημαντικές για εσάς και σίγουρα θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να μπείτε πιο δυναμικά σε άλλες αγορές που θα σας ανοίξουν και καινούργιες οικονομικές δυνατότητες… Φυσικά και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας καθώς τα μεγάλα λόγια δε βοηθάνε σε αυτή την περίπτωση και κυρίως στο να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σωστά… Έτσι λοιπόν πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ζητάτε και διαπιστεύσεις γραπτές όπου χρειάζεται ακόμα και αν εσείς πρέπει να δεσμευθείτε περισσότερο… Ερωτικά, η επικοινωνία σας βαθαίνει και ξεκαθαρίζει αυτά που θα σας βοηθήσουν να είστε και εσείς στραμμένοι εκεί που υπάρχει η ουσία… Αυτήν αναζητήστε την πιο εντατικά γιατί έχετε ρομαντική αντίληψη των πραγμάτων και δυσκολεύεστε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ώρα για οικονομικές αποφάσεις και πάρτε ζυγαριά να ζυγίσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα ώστε να αποκομίσετε και τα περισσότερα οφέλη. Δεν είναι απίθανο να χάσετε μία πηγή εσόδων και αυτό να σας προβληματίσει γιατί χρειάζεται να την αντικαταστήσετε. Παρόλα αυτά ίσως και να καταφέρετε να κλείσετε και μία οικονομική εκκρεμότητα με κόστος μεν αλλά αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε τουλάχιστον να το ελέγχετε. Επαγγελματικά, για δείτε όρους και προϋποθέσεις που σας ευνοούν και μάλιστα σας φέρνουν και πιο κοντά στο να κάνετε ένα συμβόλαιο που η δραστηριότητά σας θα έχει άμεση σχέση με το έσοδο και τις απολαβές σας. Ερωτικά, μην αποκαλύπτεστε εντελώς γιατί αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις. Όσο μπορείτε κρατείστε χαμηλά τους τόνους και να λέτε μόνο τα απαραίτητα. Αν όμως σας εκμυστηρευτούν κάτι τότε εσείς θα αναγκαστείτε να το αξιοποιήσετε τάχιστα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πάλι εσείς είστε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και μάλιστα αυτή τη φορά έχετε και συμμάχους που δεν ξέρετε αν όντως έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν είτε γιατί δε θέλουν είτε γιατί όντως δεν μπορούν… Το ζήτημα είναι ότι εσείς πρέπει να πάρετε μία απόφαση για το αν θα τους εμπιστευθείτε ή όχι γιατί οι εξελίξεις σας θέτουν σε άμεση κινητικότητα. Τότε λοιπόν θα αναλάβετε και ένα ρίσκο που θα είναι δύσκολο να το μετριάσετε…Ερωτικά, πολλές οι συγκρίσεις με το παρελθόν, αλλά σημασία έχει να αποτελέσουν βάση για το μέλλον σας. Πάντως, είστε κοντά στο να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι στις απαιτήσεις σας ακόμα και αν αυτός είναι ο μόνος μοχλός πίεσης που έχετε. Επαγγελματικά, ένας κύκλος ολοκληρώνεται αφήνοντας πολύ χώρο για έναν ολοκαίνουργιο που όμως τον είχατε αναζητήσει και παλιότερα!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΜία εβδομάδα που έχετε πολλά ατού στα χέρια σας και δεν ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε στα επαγγελματικά σας. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, είτε γιατί δεν ξέρετε τον τρόπο που θα το κάνετε. Ένας καλός οδηγός είναι η εμπειρία σας αλλά σίγουρα με τις παραλλαγές που πρέπει να κάνετε γιατί τίποτα δεν είναι απόλυτα ίδιο, έστω και αν έχει αρκετές ομοιότητες. Ερωτικά, μία καλή ευκαιρία για μία ειλικρινή συζήτηση με πολλά επιχειρήματα σας ανοίγει δρόμους και σας κάνει να σκέφτεστε και την άλλη πλευρά και όχι μόνο τη δική σας, και έτσι να σας ωθήσει να ζητήσετε όλο και περισσότερες διευκρινίσεις αν έχετε άθελά σας δυσαρεστήσει την άλλη πλευρά. Επαγγελματικά, μην βιάζεστε να κάνετε κάτι αν δεν έχετε όλες τις προδιαγραφές στα χέρια σας. Ο χρόνος πιέζει μεν, αλλά αν δεν έχετε κατανοήσει πλήρως θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για εσάς τα πράγματα έχουν περισσότερο το χρώμα του έρωτα αλλά όχι αυτόν που έχει και δεσμεύσεις, αλλά το φλερτ που δε δημιουργεί υποχρεώσεις και σας αφήνει εύκολα στα χέρια του. Ερωτικά, λοιπόν, έχετε αποφασίσει ότι θα το ζήσετε έστω και αν ξέρετε ότι αυτό δε σας διασφαλίζει το μέλλον που θέλετε, είτε γιατί η επιλογή προσώπου δεν πληροί τις προδιαγραφές είτε γιατί εσείς δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις για τον όποιο λόγο… Δεν είναι απίθανο να ανθίσει και ένας μυστικός έρωτας που όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην αποκαλυφθεί. Επαγγελματικά, σωστά ζητάτε πληροφορίες που δε θέλετε να γίνει γνωστό ότι τις ξέρετε γιατί δε θα έχουν και καμία ισχύ για να τις αξιοποιήσετε… Θα ήταν επίσης, σκόπιμο να δείτε και πως κινούνται οι ανταγωνιστές σας, χωρίς ωστόσο να γίνετε αντιληπτοί!

BANNER ΘΕΜΗΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι οικογενειακές σκοτούρες για εσάς δεν έχουν τέλος και αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε είτε γιατί οι ευαισθησίες σας δε σας επιτρέπουν να πάρετε μία απόφαση απόλυτα σωστή. Θα αμφιταλαντευτείτε αρκετά και θα μπείτε σε διλήμματα ή και θα παρασυρθείτε από λόγια τρίτων που θα σας επηρεάσουν αρκετά και μάλιστα χωρίς να σας προσφέρουν και τίποτα…Προσπαθήστε να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας και να μετριάσετε τη δυναμική σας. Είναι προτιμότερο να μην επιβάλλετε κάτι, αλλά να είστε απόλυτα αποφασισμένοι για αυτό που θα κάνετε…Ερωτικά πάντως είστε πολύ ευαίσθητοι και αρκετά ρομαντικοί για να είστε και ρεαλιστές… Αυτό σημαίνει ότι λειτουργείτε αυθόρμητα και τότε θα δείτε ότι υπερεκτιμήσατε καταστάσεις και πρόσωπα χωρίς να έπρεπε, τουλάχιστον στο βαθμό που το κάνατε… Επαγγελματικά, τώρα αντιλαμβάνεστε και κάτι κρυμμένο που για εσάς σημαίνει και περισσότερη προσοχή στη διαχείριση γιατί ο αντίκτυπος δεν είναι μόνο στα σημεία που είχατε αρχικά εστιάσει!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα που για εσάς έχει συναλλαγές που πρέπει να τις κάνετε,να δώσετε και να εισπράξετε και αφού λοιπόν κάνετε τις προσφορές σας δείτε και τι σας δίνουν ως αντάλλαγμα για να προχωρήσετε. Στα επαγγελματικά σας κάποιες κουβέντες που είχαν γίνει έτσι απλώς για να μείνουν σε προφορικό επίπεδο, δε σας διασφαλίζουν και θέλετε να γίνουν πολύ συγκεκριμένες με όρους και γραμμένες και υπογεγραμμένες. Αν αφορά δουλειά που έχει ήδη γίνει είτε ολόκληρη είτε μέρος της, και απλώς δεν είχατε κάτι γραπτό ως αναφορά των αρμοδιοτήτων σας πρέπει να βιαστείτε! Ερωτικά, σίγουρα, έχετε αποκτήσει δικαιώματα σε αυτούς που αγαπάτε αλλά και αυτοί πάνω σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και να τους καθοδηγήσετε πως θα τα διαχειριστούν. Οικονομικές απολαβές μπορούν να έρθουν πιο σύντομα αν και εσείς τελειώσετε κάτι και το παραδώσετε έγκαιρα!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα που σας θέλει έτοιμους στις επάλξεις γιατί αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα δεν μπορεί να περιμένει για να το κάνετε αργότερα. Έτσι λοιπόν κάντε τη θεωρία πράξη και διασφαλίστε το μερίδιο που σας αναλογεί σε όλα τα επίπεδα. Αν έχει και οικονομικό αντίκρισμα τότε είστε αυτοί που πρέπει να επιμένετε για να το λάβετε, έστω και όχι ολόκληρο αλλά ένα τμήμα του. Ερωτικά, νιώθετε ότι έχετε συναισθηματική εξάρτηση και είναι κάτι που όσο και αν το παραβλέπετε ή πραγματικά δε θέλετε να το δείτε, αυτό υπάρχει και μάλιστα έχει και τάσεις να αυξάνεται περιορίζοντας την ανεξαρτησία σας, που για εσάς είναι σημαντική. Αν επανέλθουν επιφανειακές σχέσεις στη ζωή σας, τότε θα δείτε ότι δεν έχουν λόγο να μείνουν παραπάνω και θα τις αφήσετε στην άκρη…Επαγγελματικά, σωστά επιμένετε για αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν, αλλά αυτή τη φορά είστε και αδιάλλακτοι στον τρόπο διαπραγμάτευσης…Παραμένετε ακλόνητοι στις των συμφερόντων σας!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το σύμπαν σας σημαδεύει και σας υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να λειτουργείτε εντελώς αυτόνομα από τους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιορίζει και τις δυνατότητές σας ή μπορεί ακόμα και να σας βάλει σε θέση που να προηγείστε έναντι των άλλων και να λάβετε ένα ηγετικό ρόλο σε μία επαγγελματική υπόθεση… Πάντως, έχετε καταλάβει ότι οι αποφάσεις σας έχουν άμεση επιρροή και σε άλλους και αυτό σας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες. Μην υποτιμάτε τις οικονομικές ανάγκες ούτε τις δικές σας ούτε και των άλλων προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας. Ερωτικά, είστε πιο μαχητικοί ίσως και να είναι αποτέλεσμα επιρροής από αυτούς που εμπιστεύεστε ή σας συμβουλεύουν και τελικά φέρνετε τα γεγονότα προ τετελεσμένου και αυτό γιατί ουσιαστικά εξαναγκάζεστε και γι’ αυτό βιάζεστε… Αντιλαμβάνεστε ότι περαιτέρω καθυστερήσεις έχουν μόνο φθορά και μάλιστα δεν είστε διατεθειμένοι να την γευτείτε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πάλι με έναν τρόπο επηρεάζετε τις καταστάσεις ακόμα και με την απουσία σας, αλλά πάντα βάζοντας τον εαυτό σας στο σωστό σημείο και με έναν τρόπο υποκινείτε τα γεγονότα. Στα ερωτικά σας η στασιμότητα είναι αυτή που σας κουράζει αλλά ταυτόχρονα σας βάζει και σε δεύτερες σκέψεις γιατί να υφίσταται και αν εσείς πρέπει να υπεραμυνθείτε των δικαιωμάτων σας. Βέβαια, ξέρετε να κινηθείτε στα σωστά πλαίσια τουλάχιστον λεκτικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως. Για τα επαγγελματικά σας είναι ευχάριστο ότι έχετε πολλές επιλογές χωρίς βέβαια να μπορείτε εύκολα να διαχωρίσετε ποια είναι η απόλυτα σωστή και συμφέρουσα αλλά όλες έχουν την έννοια του άμεσου και έτσι οι πιέσεις θα έρθουν σε εσάς και θα σας αναγκάσουν να πάρετε μία απόφαση που ίσως και να τη μετανιώσετε καθώς μία εναλλακτική θα ήταν ακόμα καλύτερη!

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

 • ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για εσάς τα πράγματα δεν είναι αποθαρρυντικά και ούτε θα πρέπει αν ανησυχείτε για κάτι πέρα από τα οικονομικά σας που χρειάζονται δραστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης. Έτσι λοιπόν αξιοποιείστε ευκαιρίες για ρυθμίσεις ακόμα και αν πιεστείτε αρκετά ή χρειάζεται να θυσιάσετε κάτι σε αυτή τη φάση και να μετριάσετε τα έξοδα. Προσέξτε τις φιλικο-ερωτικές σχέσεις γιατί έχουν την τιμητική τους… Αλλά και αυτές σε πλαίσια συγκεκριμένα και όχι ανεξέλεγκτα. Ίσως και να το έχετε ξαναζήσει και τώρα απλά το επαναφέρετε για μία σύντομη περιπέτεια που θα καταλάβετε ότι δε σας ταιριάζει και θα την εγκαταλείψετε σύντομα. Επαγγελματικά, σωστά αναθεωρείτε τα πράγματα και πιστεύετε ότι πρέπει να είστε πιο σκληροί και να κυνηγάτε αυτό το απόλυτο που δεν είναι απλώς όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη