Γενναιοδωρία

Ο Ήλιος στον Λέοντα χαρίζει ηθικό χαρακτήρα και μια ειλικρινή και θερμή προσωπικότητα

Ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει την ατομικότητα πολύ ειλικρινή και ένθερμη σε όλα τα θέματα στοργής, σταθερή, αυτοδύναμη, ειλικρινή, γενναιόφρονα,ενίοτε αυστηρή και αποφασιστική. Όλοι οι συνδυασμοί από αυτό το ηλιακό κέντρο θα ενισχύονται από την ατομικότητα. Πολλές από τις εμπειρίες της ζωής θα συνδέονται με ερωτικά θέματα, ζητήματα καρδιάς και με τα εσωτερικά αισθήματα. 

Διάβασε εδώ τα ιδιαίτερα γνωρίσματα που δίνει η θέση του Ήλιου στην κάθε μοίρα του ζωδίου του Λέοντα!

Διάβασε εδώ κάποια επιπλέον στοιχεία για τον ζώδιο του Λέοντα!

Διάβασε εδώ την μυθολογική προσέγγιση του ζωδίου του Λέοντα !

Αν δεν γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε στο 901 6000 618 και οι έμπειροι αστρολόγοι μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σου δώσουν τις απαντήσεις που αναζητάς!

Οι συνδυασμοί του Ήλιου στον Λέοντα με Σελήνη στον

ΚΡΙΟ

Αρμονικός συνδυασμός, που ανήκει στην πύρινη τριπλότητα. Υπάρχει αγάπη για τη φιλοσοφία και μια τάση προς θρησκευτική σκέψη. Έντονα χαρακτηριστικά είναι η αποφασιστικότητα και η αγάπη για την ηγεσία. Χαρίζει μια πολύ επίμονη, κυριαρχική, ενθουσιώδη και ενεργητική φύση, με μεγάλη μαχητικότητα, αν και η μαχητικότητα του Κριού μετριάζεται από την επιρροή του Λέοντα. Υπάρχει όμως ανάγκη για αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τα αισθήματα . Χαρίζει επιτυχία στη ζωή, γιατί το άτομο είναι ανεξάρτητο και μπορεί να ανοίξει τον δικό του δρόμο, όντας αυτοδύναμο, σταθερό και θετικό (παρ΄ όλο που είναι γενναιόδωρο και με καλή διάθεση). Έτσι θα σχηματίσει τις δικές του απόψεις και δεν θα οδηγείται από άλλους, Θα ταξιδεύει για ευχαρίστηση, αν το επιτρέπουν οι περιστάσεις. 

BANNER -ΡΙΤΑ

ΤΑΥΡΟ

Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει σε σημαντικό βαθμό ευαισθησία, αλλά όλες οι ανώτερες ιδιότητες διεγείρονται. Στην καλύτερη περίπτωση η πολικότητα αυτή χαρίζει ενέργεια και επιμονή, δραστηριότητα και πρακτική ικανότητα. Υπάρχει αρκετή ανεξαρτησία και αποφασιστικότητα· το άτομο έχει την τάση να πέφτει σε ρουτίνα για ένα διάστημα αλλά, ξαφνικά ίσως, έρχονται οι αλλαγές που αλλάζουν εντελώς τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιες νοσηρές τάσεις σε αυτόν το συνδυασμό και πρέπει να ασκηθεί ο αυτοέλεγχος πριν φέρει τελικά την επιτυχία, γιατί χαρίζει μια πολύ ψυχική φύση, με έντονες ενοράσεις αλλά και μεγάλη δεκτικότητα. Η φύση είναι ευφάνταστη, ευσυγκίνητη και επηρεάζεται πολύ εύκολα από τους άλλους. Πάντα θα πρέπει να επιλέγεται η καλύτερη συντροφιά. Αυτός ο συνδυασμός δίνει καλά μέντιουμ, καθώς χαρίζει ικανότητα για ψυχομετρία. Αρκετή καλοτυχία συνδέεται με αυτόν το συνδυασμό. Ευνοεί τη συμπονετική ιδιοσυγκρασία, αλλά, αν δεν υπάρχει αντίθετη ένδειξη από πλανήτες, το άτομο μπορεί να εμφανίσει μεγάλη ιδιοτέλεια και κτητικότητα. Πολύ καλός συνδυασμός για την υγεία. Κάποια επιτυχία στις επιχειρήσεις, ή με σπίτια και χωράφια.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει μια προσωπικότητα πολύ επιδεκτική στην εκπαίδευση και κάνει τον εγκέφαλο εξαιρετικά ευαίσθητο και δεκτικό στο ανώτερο μέρος της φύσης. Ο χαρακτήρας είναι κάπως αναποφάσιστος και επιρρεπής σε αλλαγές, καθώς του λείπει η υπομονετική καρτερικότητα. Ο νους είναι εύστροφος, εξοικειωμένος με αρκετά θέματα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για γνώση και μεγάλη δραστηριότητα και ενεργητικότητα, ειδικά στα φιλολογικά θέματα και στα ταξίδια. Πιθανόν να εμφανιστούν καλλιτεχνικές τάσεις στην οικογενειακή ζωή. Η επιτυχία θα έρθει μέσω της βοήθειας και της στήριξης των συγγενών.

ΚΑΡΚΙΝΟ

Φαντασιοπληξία και φαντασία θα εκδηλωθούν οε αυτόν το συνδυασμό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξωθεί στη άκρα. Χαρίζει ανεξαρτησία, μαζί με συντηρητισμό ή μια προσκόλληση σε παλιές συνήθειες και έθιμα, ωστόσο είναι πολύ ευμετάβλητος. Η αδράνεια θα προκαλεί τεμπελιά αλλά, όταν το επιτρέπουν οι άλλες πλανητικές επιρροές, η ανθεκτικότητα και η κινητήρια δύναμη θα είναι μεγάλη. Τα χαρακτηριστικά τον Ήλιου στον Καρκίνο θα διακρίνονται έντονα. Μια καλή πατρική επιρροή στα πρώτα χρόνια της ζωής ενώ είναι πιθανό να υπάρχει κληρονομιά από τους γονείς. Το άτομο είναι κτητικό και προσεκτικό στα χρηματικά ζητήματα και υπάρχει κάποια καλοτυχία μέσω ιδιοκτησίας, ακινήτων ή γης. Μπορεί να έχει ψυχικές κλίσεις ή ικανότητες, φαντασιώσεις, διαίσθηση, και λοιπά.

ΛΕΟΝΤΑ

Ο συνδυασμός αυτός δίνει πολύ έντονα και ευαίσθητα αισθήματα Αφυπνίζει τη ζωώδη πλευρά της φύσης και συχνά ωθεί στη άκρα προκαλώντας ανησυχία, ειδικά στα θέματα του έρωτα. Χαρίζει μεγάλη αγάπη για τις συγκινήσεις και μερικές φορές μια επιθυμία για φλογερά συναισθήματα και αισθήματα. Η στοργική φύση είναι πολύ ισχυρή και ρομαντική. Γενικά είναι καλός συνδυασμός γιο την υγεία και την κοσμική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟ

Αυτός ο συνδυασμός χαρίζει μια πολύ ευαίσθητη και παθητική φύση, με αρκετή διακριτική ικανότητα σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αισθήματα και συγκινήσεις. Είναι  μια καλή πολικότητα για επιχειρήσεις, και ο άνθρωπος θα είναι καλός είτε ως διευθυντής είτε ως υπάλληλος, γιατί θα είναι ευπροσάρμοστος και συγκαταβατικός. Υπάρχει μια επιρρέπεια να φτάνει στα άκρα και να ανησυχεί, ειδικά οε σχέση με τα επιχειρηματικά θέματα. Ο χαρακτήρας είναι δεκτικός και με έντονη διαίσθηση, αν και μερικές φορές υπάρχει πιθανότητα για ιδεοληψία, καθώς η φύση είναι πολύ δεκτική στις ψυχικές επιρροές.

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΖΥΓΟ

Συνδυασμός πού χαρίζει ισορροπία στην ευαίσθητη, συναισθηματική φύση του Καρκίνου και αυξάνει την αντίληψη και την αφοσίωση, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή. Διεγείρει τον ιδεαλισμό χαρίζοντας αρμονία και ισορροπία στα εσωτερικά αισθήματα. Χαρίζει επίσης την ικανότητα για συγγραφή και μια αγάπη για τη φήμη και την αναγνώριση. Το άτομο είναι συναισθηματικό ή αισθησιακό και εμφανίζει μεγάλη ικανότητα στη μουσική ή στη ζωγραφική, μαζί με μια αγάπη των όμορφων και των αρμονικών πραγμάτων σε θεάματα, χρώματα και ήχους. Είναι παρατηρητικό και έχει απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει. Η πληρέστερη ανάπτυξη και η ευρύτερη ζωή έρχονται μετά το γάμο. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή, μεγάλη πιθανότητα αλλαγής επαγγέλματος και, ασφαλώς, κάποιες αλλαγές τόπου διαμονής. Μπορεί να εγκαταλείψει την πατρική οικογένεια σε νεαρή ηλικία.

ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στην προσωπικότητα να έχει μια σταθεροποιητική επίδραση πάνω στην ευαίσθητη φύση τον Καρκίνου, κάνοντάς τη σκληρότερη (και μερικές φορές ιδιοτελή). Υπάρχει τάση για περηφάνια κα εκδικητικότητα, ειδικά σε θέματα που συνδέονται με τα συναισθήματα. Χαρίζει αγάπη για την επίδειξη και έλξη προς το αντίθετο φύλο, με επιτυχία στις μαγικές και στις ψυχικές υποθέσεις, αλλά ο μαγνητισμός ρέπει εύκολα προς τον αισθησιασμό. Υπάρχει κάποιος πρόωρος θάνατος ή χωρισμός από τους γονείς. Σε μερικές περιπτώσεις το άτομο ακολουθεί πιστά τις πατρικές γραμμές, τόσο στο χαρακτήρα άσο και στο επάγγελμα· σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει κάποια μεγάλη αλλαγή και μπαίνει σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον και επάγγελμα.

ΤΟΞΟΤΗ

Πολύ δυσαρμονικός συνδυασμός, καθώς η προσωπικότητα είναι υπερβολικά δραστήρια για την ατομικότητα? ωστόσο διεγείρει τη συναισθηματική και τη λατρευτική φύση, χαρίζοντας μεγάλη δραστηριότητα όσον αφορά την ομιλία, συνδυασμένη με μια ανήσυχη φύση και μια συνεχή λαχτάρα για το ανέφικτο. Υπάρχουν επίσης κάποια ψυχικά χαρίσματα — εμπνευσμένη ομιλία, ικανότητα για προφητεία, καλλιέργεια των ονείρων, και λοιπά. Το άτομο έχει ευμετάβλητο, συντροφικό και ευγενικό χαρακτήρα. Γενικά είναι γρήγορος  εργαζόμενος και μπορεί να εκτελεί πολλά πράγματα σε σύντομο διάστημα. Του αρέσουν τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις, οι καινούργιοι τόποι, οι νέες σκέψεις και οι ιδέες, έτσι ώστε η επιτυχία θα βρεθεί σε δουλειές που έχουν σχέση με το εξωτερικό και με θρησκευτικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αυτός ο συνδυασμός κάνει τον ατομικά χαρακτήρα πιο πρακτικό και πιο φιλόδοξο, χαρίζοντας ικανότητα για επιχειρηματικές επιδιώξεις. Το άτομο είναι πολύ κτητικό και είναι πιθανόν να συγκεντρώσει χρήματα ή περιουσία ενώ επιθυμεί τα πλούτη. Είναι κατάλληλο μάλλον για τη δημόσια ή την εμπορική ζωή παρά για την οικογενειακή. Πιθανόν να κληρονομήσει από τους γονείς (εκτός αν η Σελήνη προσβάλλεται από δυσμενείς όψεις). Η κληρονομικότητα των γονέων και οι οικογενειακές επιρροές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του ατόμου, περισσότερο απ' ό,τι συνήθως. Μερικές φορές θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από αυτές, αλλά το βρίσκει σχεδόν αδύνατο. Αν προσβάλλεται (δηλαδή, αν είτε ο Ήλιος είτε η Σελήνη έχουν άσχημες όψεις με σημαντικούς πλανήτες)  δεν θα τα πάει κυλά με τους γονείς ή θα υπάρξει χωρισμός. Αν προσβάλλεται έντονα, θα είναι άτυχο, περνώντας από μεγάλες περιόδους κακοτυχίας. Υπάρχει επίσης μια αδυναμία να εκφράσει τα εσωτερικά του αισθήματα. Πολλά εμπόδια θα έρθουν στη ζωή, αλλά οι φιλοδοξίες θα είναι έντονες και θα υπάρχει μεγάλη αγάπη για φήμη και μια επιθυμία να οδηγεί και να κυβερνά.

ΥΔΡΟΧΟΟ

Δεν πρόκειται για πολύ αρμονικό συνδυασμό, αλλά χαρίζει ικανότητα σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εταιρίες και κάποιο βαθμό επιτυχίας στη δημόσια ζωή. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτόν το συνδυασμό είναι διακριτικά, προσεκτικά και διπλωματικά. Είναι περισσότερο κατάλληλος για την εξωτερική παρά για την εσωτερική ζωή. Χαρίζει κάποια ικανότητα για ζωγραφική και, γενικώς, καλλιτεχνικές ικανότητες. Το άτομο τείνει να είναι μάλλον επιφυλακτικό, ήσυχο και συγκρατημένο. 'Έχει κάποια κλίση για μυστικιστικές ή ψυχικές απασχολήσεις και είναι πιο κοινωνικό και συντροφικό εσωτερικά από ότι φαίνεται εξωτερικά. 'Ένας από τους γονείς πεθαίνει νωρίς. Η όραση ίσως να χρειάζεται προστασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ αρμονικός συνδυασμός υδάτινων ζωδίων, που αφυπνίζει τη συναισθηματική φύση και κάνει το νου πολύ δεκτικό. Χαρίζει μαντικές τάσεις, μεγάλη φαντασία και μια επιθυμία για την απόκτηση γνώσης, με κάποια προδιάθεση για υστερία. Οι ψυχικές ικανότητες μπορεί να είναι ανεπτυγμένες και θα υπάρχει μια εσωτερική γνώση της κοινής γνώμης και των απαιτήσεων της. Το άτομο είναι ήρεμο, καλοκάγαθο και κοινωνικό.  Φαίνεται να ωφελείται περισσότερο στον οικογενειακό κύκλο παρά στη δημόσια ζωή· είναι ευμετάβλητο, τον αρέσει ο εντυπωσιασμός και η πρωτοτυπία. Η θέση αυτή τείνει προς την επιτυχία· ιδιαίτερα ευνοούνται οι επιχειρήσεις σχετίζονται με υγρά.

Πηγή:  "Αστρολογία  για όλους" Alan Leo  

Astrologos team Από Astrologos team