Οργάνωση

Ζώδια εβδομάδας 14.9-20.09: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ζητά έργα και όχι λόγια 

Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης είναι το γεγονός της εβδομάδας στην Παρθένο και δίνει έμφαση στην εργασία και στην οργάνωση με σκοπό την ανανέωση. Είναι μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με άτομα κύρους και να κάνουμε τις συμφωνίες πράξη με ισχύ αλλά και διάρκεια. Μη μένουμε άλλο στα λόγια αλλά ας περάσουμε στο επόμενο βήμα που είναι και το νόημα αυτής της Νέας Σελήνης. Τίποτα βέβαια, δε θα είναι εύκολο, χωρίς να υπάρχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις και να επικρατήσει η ισχυρότερη άποψη που είναι και αυτού που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή! Δηλαδή οι δυνατοί θα επιβληθούν είτε λόγω θέσης είτε γενικά γιατί έχουν τη δύναμη να επικρατούν!

Ο Ερμής από το Ζυγό προσπαθεί να προάγει τα συμφέροντα όλων και να βρίσκει συμβιβαστικές λύσεις οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές από όλα τα μέρη. Ομολογουμένως είναι μία δύσκολη δουλειά η δική του αλλά σημασία έχει ότι βάζει και όρια και όλοι ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν και κυρίως τι τους επιτρέπεται και τι όχι. Και αν όλα αυτά σας φαίνονται ότι ισχύουν μόνο για τα επαγγελματικά, η απάντηση είναι αρνητική. Ισχύουν και για τα προσωπικά μας όπου και εδώ χρειάζεται να γίνουν διαπραγματεύσεις!

Ο Δίας σε ορθή πορεία δίνει μία ώθηση παραπάνω από αυτή την εβδομάδα αφού είναι πιο ελεύθερος να κάνει τις κινήσεις του και κυρίως να μοιράζει κάποια δώρα αν και δεν είναι και πολύ γενναιόδωρος στον Αιγόκερω…. Ωστόσο είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα γιατί η ορθή πορεία βοηθάει τη φειδωλή του στάση!

Η Αφροδίτη συνεχίζει από το Λέοντα να επιμένει ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται και αν δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές, μπορούμε να έχουμε την καλοκαιρινή λαχτάρα κυρίως για έρωτα και απολαύσεις!

Ο Ανάδρομος Άρης κάνει μία προσπάθεια να δώσει τις ευεργεσίες του, κυρίως να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του… Δε διακρίνεται ωστόσο για την υπομονή του, οπότε είναι και πάλι εκρηκτικός για την όποια επιπλέον καθυστέρηση δεν τον βολεύει!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου είστε αυτοί που θα δείτε τα γεγονότα να απαιτούν από εσάς να κάνετε το καινούργιο και κυρίως να μην κωλυσιεργείτε άλλο. Επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στην επιφάνεια και ζητάνε από εσάς να τις αρπάξετε! Προσοχή ο πιο γρήγορος κερδίζει…

Ταύροι και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε οι πιο ευνοημένοι της Νέας Σελήνης οπότε λάβετε θέση για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τις επαφές σας και κυρίως να προπορευτείτε γιατί έχετε πλεονέκτημα!

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Με τον Άρη έχετε συμβιβαστεί, αλλά με τον Ανάδρομο Άρη θα αποσυντονιστείτε πλήρως γιατί χρειάζεται να κάνετε κινήσεις για να δείτε και τα δικές σας παραλείψεις. Νιώθετε ότι ακολουθείτε τα γεγονότα και όχι αυτά εσάς, κάτι σαν αναγκαστική προσγείωση…Eρωτικά, είστε σε μία φάση που απαιτείτε σεβασμό και κατανόηση αλλά θέλετε και εξέλιξη κάτι που θα είναι προϊόν της δικής σας απόφασης αλλά θα πρέπει να το κάνετε πράξη αργότερα όταν κάνετε και τους ελέγχους σας και είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό σας αξίζει και δεν έχετε καμία αμφιβολία..Επαγγελματικά, μη νομίζετε ότι η βιασύνη να τελειώσετε κάτι θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει γιατί τότε θα έχετε πρόβλημα να αφήσετε κάτι ως εκκρεμότητα η οποία θα είναι όμως ουσιαστικής σημασίας!

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΕίστε και εσείς που αναζητάτε σταθερότητα και θέλετε να νιώθετε ότι ανήκετε κάπου και ότι σας ανήκουν ολοκληρωτικά, ακόμα και στον έρωτα αν και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε..Βέβαια δεν μπορείτε να το κρύψετε κιόλας γιατί τελικά δεν μπορούν να κρυφτούν όλα, κυρίως από τον εαυτό μας! Ερωτικά, σας αρέσει να είστε περισσότερο ρομαντικοί κάτι που βέβαια το προσπαθείτε αν δεν το πετυχαίνετε έτσι όπως το θέλετε. Επαγγελματικά, έχετε βάλει πλώρη να κατακτήσετε κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες που εξαρτώνται και από άλλους και οι οποίοι δεν είναι σίγουρο ότι θα συνδράμουν και μάλιστα στο βαθμό που εσείς θα είστε ικανοποιημένοι. Πάντως, μπορείτε να το προσπαθήσετε γιατί εσάς σας φαίνεται κάτι σαν ευκαιρία που δεν πρέπει να τη χάσετε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΜε έναν τρόπο χειρίζεστε τις καταστάσεις από κάποια απόσταση αλλά και στα οικογενειακά σας παίρνετε την σκυτάλη στην κυριολεξία και βέβαια δεν είστε και αυτοί που θα δείξετε αδιάλλακτοι αλλά θα είστε τόσο ομιλητικοί και ανοιχτοί όσο και να γίνετε αρεστοί στους άλλους παρόλο που δε θέλετε να ξεκαθαρίσετε την στάση σας ή να δεσμευθείτε για κάτι… Ο Ερμής από το Ζυγό θέλει  να σας δώσει ρόλο πρωταγωνιστή και να δείξετε ότι είστε παίκτες δυνατοί και στα επαγγελματικά σας γιατί στα ερωτικά σας θέλετε λίγο χρόνο ακόμα να διευκρινίσετε κάτι πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις αλλά εκεί που ψάχνετε μπερδεύεστε με αποτέλεσμα να μένετε ακίνητοι και σχεδόν παθητικοί… Θα χρειαστεί να περιμένετε να λύσετε τα μυστήριά σας και είστε κοντά στο να βρείτε ικανούς συνεργάτες!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΏρα για επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και επαφές με ανθρώπους κύρους και αφού ξέρετε ότι αυτό είναι προς όφελός σας μπορείτε να το αποτιμήσετε σωστά και κυρίως να μην αφήσετε καμία οικονομική ευκαιρία να πάει χαμένη! Φροντίστε όμως να το κάνετε με διακριτικότητα, χωρίς να το διατυμπανίζετε και χωρίς να θέλετε να ξέρουν με ποιους μιλάτε και τι λέτε. Ερωτικά, προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε φόρα και βέβαια θα προσπαθήσετε να λύσετε όλα αυτά που έχετε αφήσει αδιευκρίνιστα! Δεν είναι κακό να βάζετε ερωτικούς στόχους για να κατακτήσετε κάτι που το θέλετε ολοδικό σας και να σας ανήκει ολοκληρωτικά! Φίλοι είναι κοντά σας και ξέρουν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές αρκεί να τους εξηγήσετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε και βέβαια το πώς νιώθετε…

 • ΛΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΚοινωνικοί είστε εσείς και δεν πτοείστε με τίποτα και βάζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας ακόμα και αν δεν ξέρετε αν τελικά αυτό είναι θα καλό γιατί δεν τους έχετε ελέγξει και δεν ξέρετε αν μπορούν να σας βλάψουν ή να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Είναι που φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σας τα οποία εσείς αρνείστε να τα αποδεχθείτε σε όλους τους τις διαστάσεις ίσως γιατί δεν τα καταλαβαίνετε κιόλας στον απόλυτο βαθμό… Ερωτικά, θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία αλλά δεν ξέρετε πώς να το ζητήσετε και βέβαια δεν είστε σίγουροι ότι θα περάσει χωρίς να αφήσει πίσω υποψίες ή και δυσαρέσκειες… Πάντως, εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε χατίρια στους άλλους ή να μην κρατάτε τις επιφυλάξεις σας έστω και αν δεν είστε αρεστοί. Αυτοί είστε και αυτά θέλετε!

BANNER -ΡΕΝΟΣ


Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:Δεν είναι και τόσο εύκολο να είστε οικοδεσπότες μίας Νέας Σελήνης που απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνες και μάλιστα να τις έχετε επιδιώξει εσείς και να τις έχετε ανακοινώσει κιόλας. Ερωτικά πάντως θέλετε να δείτε το πώς νιώθετε από κάποια απόσταση και θέλετε να σας διεκδικήσουν κιόλας κάτι που όμως θα χρειαστεί χρόνο για να είστε και σίγουροι ότι θα ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Μάλλον απαιτείται να κάνετε μία θυσία την οποία θα την σκεφθείτε γιατί κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω το οποίο σας δυσκολεύει… Επαγγελματικά, παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και είστε τόσο αποφασιστικοί όσο και να μη σας σταματάει τίποτα γνωρίζοντας ότι ο κόπος σας θα ανταμειφθεί έστω και αργά!

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε σε μία ένταση είτε από μόνοι σας είτε γιατί σας βάζουν άλλοι σε αυτή τη διαδικασία πάντως σε μία εγρήγορση είστε και ορθώς το κάνετε. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεστε πολύ το συμφέρον σας και το να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε αρχής γενομένης από τις γνώσεις σας οι οποίες και ένα φρεσκάρισμα θέλουν και γιατί όχι μία επέκταση και ίσως και μία πιστοποίηση παραπάνω… Ερωτικά, είστε τόσο ορθολογιστές όσο και να λέτε τα πράγματα έξω από τα δόντια πράγμα που μπορεί να σας βάλει και σε μία δημιουργική κόντρα που θα έχει όμως αποτέλεσμα γιατί θα λεχθούν αλήθειες που μέχρι τώρα έμεναν επιμελώς καταχωνιασμένες... Είναι γιατί κανένας δεν τολμούσε να τις εκστομίσει φοβούμενος τις συνέπειες, γιατί ως γνωστόν οι αλήθειες πονάνε αλλά θέλουν και να βγουν στην επιφάνεια!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΕίστε σε μία φάση εσωτερικής αναζήτησης που όσο πάει γίνεται και πιο έντονη και πιο δυνατά φωνάζει ότι θέλει λύσεις τις οποίες όμως μόνοι σας πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας να τις βρει. Μόνο έτσι θα μπορέσουν και όσοι σας περιστοιχίζουν να σας δώσουν τις ευεργεσίες τους ή και να σας υποστηρίξουν κιόλας! Κάτι που σας απαλλάσσει από ένα άγχος είναι ένα οικονομικό θέμα που το ρυθμίζετε για να μπορέσετε και να το αποπληρώσετε κιόλας ή τουλάχιστον να κάνετε την αρχή γιατί μάλλον θα τραβήξει επί μακρόν…Επαγγελματικά είστε πιο ήσυχοι και κυρίως προσπαθείτε να πιαστείτε από λέξεις που έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Ερωτικά, θέλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και αυτό θα το κάνετε προσπαθώντας να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους κρυβόμενοι πίσω από ένα μυστήριο που θέλετε να αποκαλυφθεί σιγά-σιγά!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Από τη μία ο έρωτας σας θέλει πρωταγωνιστές από την άλλη οι σταθερές σας σχέσεις δε σας αφήνουν περιθώρια για διαπραγματεύσεις και φλερτ ή και πλατωνικούς έρωτες που μόνο κάτι εφήμερο μπορούν να σας προσφέρουν. Ερωτικά λοιπόν είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις αλλά σαφώς έχετε χαμηλότερους τόνους. Επιδιώκετε ωστόσο εξελίξεις και είστε απαιτητικοί έστω και αν ξέρετε ότι θα είναι σύντομης διάρκειας… Επαγγελματικά, είστε περιζήτητοι και αυτό σας κάνει και απαιτητικούς όμως έχετε πρόβλημα με τον χρόνο σας και αυτό είναι κάτι που δε θα μπορέσετε να το λύσετε, αντίθετα θα το κάνετε χειρότερο αυτή την εβδομάδα. Πάντως είστε σε μία δημιουργική φάση και αν μπορέσετε να διεκδικήσετε και χρήματα και αυτό μπορείτε να το καταφέρετε, με κόπο βεβαίως!
 •  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΒρίσκεστε σε εγρήγορση και έχετε έντονη καθημερινότητα κάτι που σας κουράζει μεν αλλά θεωρείτε ότι σε αυτή τη φάση δεν μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό από το να δουλεύετε πολύ και κυρίως να βάζετε πολλά στο πρόγραμμα για να γίνουν στη συνέχεια, σε  μια γρήγορη ροή! Είστε σε εγρήγορση και βέβαια σταδιακά να βάζετε και άλλους στο παιχνίδι γιατί είστε και κομμάτι συγκεντρωτικοί κάτι που δε σας ωφελεί τελικά, αντίθετα σας ζημιώνει και σας κουράζει επιπλέον του κανονικού χωρίς λόγο… Ερωτικά, είστε περισσότερο κατασταλαγμένοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε και στον απόλυτο βαθμό… Χρειάζεστε ισχυρές αποφάσεις και θα βοηθηθείτε από τα γεγονότα για να τις πάρετε! Επαγγελματικά, είστε σε αναζήτηση νέων συνεργασιών αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποιες από τις παλιές θα χρειαστεί να τις αποχωριστείτε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΈρωτας με πρόγραμμα και υποχρεώσεις δε γίνεται όμως εσείς αυτό θέλετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα και μάλλον θα το καταφέρετε αλλά θα το ευχαριστηθείτε λιγότερο από το να ήσασταν εντελώς αυθόρμητοι και να το νιώθατε εξ’ ολοκλήρου… Ερωτικά, λοιπόν, έχετε ενδιαφέρον το οποίο αυξάνεται ή δημιουργείται και κάποιο καινούργιο αλλά είστε τόσο επιφυλακτικοί και έχετε κριτική στάση όσο και να μην μπορείτε να το ευχαριστηθείτε στο έπακρο.. Επαγγελματικά, δε δεσμεύεστε αλλά ανταλλάσσετε απόψεις κάτι που σας κάνει να δημιουργείτε νέα ενδιαφέροντα και βέβαια να θέλετε να νιώσετε δημιουργικοί αλλά και συνάμα χρήσιμοι κάτι που προς το παρόν δεν το έχετε βρει ή το έχετε βρει σε δόσεις που είναι ακατάλληλες για εσάς!

 • ΙΧΘΥΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑποδεσμεύεστε σταδιακά από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις σπιτιού όχι όμως απόλυτα γιατί δημιουργείτε και καινούργιες που όμως για εσάς είναι πιο ενδιαφέρουσες. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι που σας διεκδικούν και εσείς όμως θέλετε να κυριαρχήσετε επάνω τους και να έχετε την απόλυτη αποκλειστικότητα που όμως αυτό δημιουργεί καταπίεση και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας… Μάλλον νιώθετε δέσμιοι των συναισθημάτων σας… Επαγγελματικά, κάνετε δουλειές που είναι πιο ευχάριστες αλλά σημασία έχει να έχουν και αποτέλεσμα οικονομικό γιατί για εσάς αυτό είναι το ζητούμενο της ιστορίας και αυτό θα διεκδικήσετε όσο μπορείτε περισσότερο, χωρίς υπερβολές αυτή τη φορά!

BANNER -ΡΙΤΑ


Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη