Ζυγός είσαι και φαίνεσαι!

Αξιολάτρευτε Ζυγέ, τι φοβερό, μοναδικό και ανεπανάληπτο άτομο που είσαι! 

Λατρεμένε και γλυκύτατε Ζυγέ, επιτέλους, ήρθε η στιγμή γι’ αυτή site να ασχοληθεί και με ένα ζώδιο που δεν νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του, με ένα ζώδιο που βάζει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, που τον άλλο τον έχει κορόνα στο κεφάλι του ή που τον θεωρεί κολόνα του σπιτιού του ή και τα δυο μαζί, δηλαδή κολόνα του σπιτιού του και κορόνα στο κεφάλι του. Που απ’ τον άλλο χώρια δεν μπορεί! Γιατί αν μπορούσε χώρια, δεν θα ήταν Ζυγός. Αξιολάτρευτε Ζυγέ, τι φοβερό και μοναδικό και ανεπανάληπτο άτομο που είσαι! Τι να σου πρωτοαναγνωρίσει το άρθρο αυτό!

Τη ζηλευτή ισορροπία σου, που όμοιά της δεν υπάρχει – σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο; Που όσο ανισόρροπη κι αν είναι η ζωή σου, εσύ βρίσκεις τα ίσια σου τελικά και ισορροπείς, έστω και σε τεντωμένο σκοινί; Και χωρίς δίχτυ ασφαλείας; Την υψηλή αισθητική σου και τη φινέτσα σου; Που δεν υπάρχει επαγγελματίας στιλίστας που να μην έχει σύμβουλο ένα Ζυγό; Κι αν υπάρχει, δεν είναι τελικά επαγγελματίας και κάποια στιγμή τον παίρνουνε χαμπάρι; Το αίσθημα δικαίου που σε διακρίνει; Που είσαι η προσωποποίηση της δικαιοσύνης της αμερόληπτης; Που δεν βλέπεις την τύφλα σου ή εν πάση περιπτώσει που πέρα απ’ τη μύτη σου δεν βλέπεις; Τη γλυκύτητά σου; Που στάζει μέλι η γλώσσα σου; Που το «όχι» δεν το ξέρεις; Που για να μην τον κακοκαρδίσεις τον άλλο μπορεί να κάθεσαι να περνάς τον παθών σου τον τάραχο; Τι «καλός» που είσαι! Τι «καλός»! Και το σπουδαιότερο; Ποιο άλλο από τα δώδεκα ζώδια έχει το χάρισμά σου, να μπορεί να βλέπει κάθε πράγμα και κάθε κατάσταση και από τη μια και από την άλλη πλευρά; Και μετά πάλι και από τη μια και από την άλλη πλευρά; Και μετά πάλι το αυτό απ’ την αρχή; Χωρίς να κουράζεται; Που αν ο Πάρις δεν ήταν τσομπάνης αλλά Ζυγός, ο Τρωικός ο πόλεμος δεν θα είχε καν αρχίσει! Γιατί ο τσομπάνης με το βουκολικό ταμπεραμέντο την ξεπέταξε την απόφαση: «Παρ’ το μήλο εσύ, έλα εδώ εσύ!». Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε δηλαδή. Ενώ εσύ, Ζυγέ, θα είχες κάνει τη δόλια την Έριδα να βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που σκέφτηκε να ρίξει το χρυσό το μήλο στο τραπέζι! Και πολύ καλά θα της έκανες δηλαδή! Γιατί από πού κι ως πού, κυρία μου, να πάρει απόφαση ένας θνητός σε ζήτημα που ούτε οι αθάνατοι δεν μπόρεσαν να λύσουν; Τι άλλο να πει αυτό το άρθρο; Να πει κι ένα τραγούδι; Να το πει! Και σ’ το αφιερώνει: Σάκης for ever: «Θέλεις ή δεν θέλεις;».

14901_yellow

Στημένη από παντού;

Ζυγέ τυραννισμένε, δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε το μέγεθος του θαυμασμού μας για σένα. Αν δεν ξέραμε ότι οι πλανήτες κάνουν κύκλους και ότι λίγο-πολύ ισχύει το «εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ’ρθεις» (λέμε τώρα!), θα μπαίναμε στον πειρασμό να σκεφτούμε ότι σου την έχουν στημένη από παντού (που, μεταξύ μας, μάλλον σου την έχουν!). Από πού ν’ αρχίσει κανείς; Ν’ αρχίσει απ’ τον Πλούτωνα; Και τι να πει; Να πει, τουλάχιστον, ότι είναι τόσο απελπιστικά αργή η πορεία του, για να σου δίνει κι εσένα την ευκαιρία να συνηθίζεις κατά κάποιον τρόπο τις ριζικές αλλαγές που φέρνει στη ζωή σου. Γιατί μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πρωτομπήκε στον Αιγόκερω, για να σου τραβήξει κατά κάποιον τρόπο το χαλί κάτω απ’ τα πόδια, αλλά πριν από το 2024 δεν θα αλλάξει ζώδιο. Οπότε σ’ τα φέρνει λάου-λάου. Ωστόσο, ας μην είμαστε υπερβολικοί! Το διάστημα αυτό  έχει ταράξει όλους εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας  (γύρω στις 12-14 Οκτωβρίου). Και του χρόνου άντε να μπουν στον χορό και εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15-17 του ίδιου μήνα. Μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα! Απ’ την άλλη, θα πεις, είναι κι ο Κρόνος κατοικοεδρεύει και αυτός εδώ και δύο χρόνια στον Αιγόκερω και σε ταλαιπωρεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και την εξέλιξη της καριέρας σου  αλλά δεν πρέπει να μασάς!!! Δεν σου έφερε μόνο δυσκολίες και προβλήματα ο Κρόνος. Σου έφερε και μια κάποια σταθεροποίηση ή θα σου φέρει. Οσονούπω! Αν είσαι γεννημένος γύρω στις 6-9 Οκτώβρη, είσαι στο κέντρο της προσοχής του αλλά πριν καλά καλά το καταλάβεις, θα πάει παρακάτω... Τι έμεινε; Άλλος ένας χρόνος έμεινε. Τίποτα δηλαδή, αν το συγκρίνεις με τον Ουρανό που μέχρι πριν λίγο καιρό κινούνταν απέναντι σου και σου έφερε ότι αλλαγές μπορούσες ή δε μπορούσες να σκεφτείς… Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Δίας, πάντως, που ως το τέλος του χρόνου θα κινείται στον Τοξότη σου φέρνει τύχη και ευκαιρίες μοναδικές , ταξιδάκια και φρέσκες ιδέες ή εν πάση περιπτώσει σου ανοίγει τους ορίζοντες και δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια, ένα σύντομο πρόγραμμα σπουδών οτιδήποτε τέλος πάντων έχει να κάνει με τον εμπλουτισμό των γνώσεων σου. Κατά τα άλλα ως το τέλος Οκτωβρίου πρόσεχε το παρασκήνιο, μη δίνεις τροφή στις κακές τις γλώσσες και φρόντισε να αποβάλεις το άγχος σου! Όχι τίποτα, μην πάει στράφι κι ο Δίας στον Τοξότη!.

Are you talking to me?

Ο τίτλος της στήλης απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στους γεννημένους Ζυγούς και κατά δεύτερο λόγο σε όλα τα αστέρια του ζωδιακού που έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο στο Ζυγό. Αν όμως όλοι οι άλλοι νομίζετε ότι δεν σας αφορά, είστε γελασμένοι. Ανάλογα επηρεάζονται και στο δικό σας ωροσκόπιο τα θέματα του οίκου που η ακμή του πέφτει στο Ζυγό, ενώ ζυγίσια εκδηλώνει την ενέργειά του όποιος πλανήτης του ωροσκοπίου σας είναι στο ζώδιο του Ζυγού.


14901_red

Astrologos team Από Astrologos team